Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 29 Currie Drive, Puslinch, Morriston | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
29 Currie Drive, Puslinch
Similar Sold Properties
By Distance
4217 Victoria Road S
Date: 02 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-2)
2 Garage
Sign in Required
4217 Victoria Road S
Listed:
$
879,900
Sold:
$
809,900
4217
Victoria Road S, Puslinch, Rural Puslinch East
1.33 KM
94 Aberfoyle Mill Crescent
Date: 26 Apr 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
94 Aberfoyle Mill Crescent
Listed:
$
1,389,900
Sold:
$
1,380,000
94
Aberfoyle Mill Crescent, Puslinch, Aberfoyle
2.97 KM
4058 Maddaugh Road
Date: 06 Mar 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
4 Bathrooms
3 Garage (+1)
Sign in Required
4058 Maddaugh Road
Listed:
$
2,549,000
Sold:
$
2,499,000
4058
Maddaugh Road, Puslinch, Crieff/Aikensville/Killean
3.35 KM
153 Heritage Lake Drive
Date: 24 Mar 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
5 Bathrooms (+1)
3 Garage (+1)
Sign in Required
153 Heritage Lake Drive
Listed:
$
2,875,000
Sold:
$
2,875,000
153
Heritage Lake Drive, Puslinch, Crieff/Aikensville/Killean
4.56 KM
60 Heritage Lake Drive
Date: 09 Mar 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms
4 Bathrooms
4 Garage (+2)
Sign in Required
60 Heritage Lake Drive
Listed:
$
4,249,000
Sold:
$
4,025,000
60
Heritage Lake Drive, Puslinch, Crieff/Aikensville/Killean
4.94 KM
47 Fox Run Drive
Date: 21 Apr 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
4 Bathrooms
3 Garage (+1)
Sign in Required
47 Fox Run Drive
Listed:
$
2,199,999
Sold:
$
2,000,000
47
Fox Run Drive, Puslinch, Rural Puslinch East
4.97 KM
10 Deer View Ridge
Date: 20 Apr 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
5 Bathrooms (+1)
5 Garage (+3)
Sign in Required
10 Deer View Ridge
Listed:
$
2,099,000
Sold:
$
2,080,000
10
Deer View Ridge, Puslinch, Rural Puslinch East
5.11 KM
38 Daymond Drive
Date: 17 Apr 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
4 Bathrooms
3 Garage (+1)
Sign in Required
38 Daymond Drive
Listed:
$
1,879,000
Sold:
$
1,830,000
38
Daymond Drive, Puslinch, Rural Puslinch East
5.34 KM
4436 Concession Road 11
Date: 15 May 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
4436 Concession Road 11
Listed:
$
1,795,000
Sold:
$
1,720,000
4436
Concession Road 11, Puslinch, Rural Puslinch East
6.32 KM
7006 Concession Road 4
Date: 13 Mar 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
5 Bathrooms (+1)
5 Garage (+3)
Sign in Required
7006 Concession Road 4
Listed:
$
2,799,000
Sold:
$
2,630,000
7006
Concession Road 4, Puslinch, Rural Puslinch West
7.54 KM
4640 Nassagaweya-Puslinch Townline
Date: 29 May 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
4640 Nassagaweya-Puslinch Townline
Listed:
$
2,699,000
Sold:
$
2,450,000
4640
Nassagaweya-Puslinch Townline, Puslinch, Rural Puslinch East
9.02 KM
4663 Wellington 35 Road
Date: 13 Jun 2026
Sold
3
+ 3
Bedrooms
5 Bathrooms (+1)
3 Garage (+1)
Sign in Required
4663 Wellington 35 Road
Listed:
$
1,949,900
Sold:
$
1,867,000
4663
Wellington 35 Road, Puslinch, Rural Puslinch West
9.47 KM
111 Carter Road
Date: 04 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms (-3)
2 Garage
Sign in Required
111 Carter Road
Listed:
$
899,900
Sold:
$
850,000
111
Carter Road, Puslinch, Rural Puslinch East
10.76 KM
226 Carter Road
Date: 08 Jul 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
226 Carter Road
Listed:
$
2,149,999
Sold:
$
2,000,000
226
Carter Road, Puslinch, Rural Puslinch East
11.53 KM
4540 20 Side Road N
Date: 17 Apr 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
4540 20 Side Road N
Listed:
$
1,750,000
Sold:
$
1,590,000
4540
20 Side Road N, Puslinch, Rural Puslinch West
12.97 KM
Showing results
1 — 15 of 15