Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 34 Crestview Avenue | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Similar Sold Properties to 34 Crestview Avenue
34 Crestview Avenue, Brampton
Similar Sold Properties - Page 2
By Distance
37 Lord Simcoe Drive
Date: 15 Aug 2026
Sold
4
+ 3
Bedrooms (+1)
6 Bathrooms (+4)
2 Garage (+1)
Sign in Required
37 Lord Simcoe Drive
Listed:
$
1,199,000
Sold:
$
1,170,000
37
Lord Simcoe Drive, Brampton, Westgate
4.16 KM
10 Hollyhedge Court
Date: 31 May 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage (-1)
Sign in Required
10 Hollyhedge Court
Listed:
$
549,000
Sold:
$
575,000
10
Hollyhedge Court, Brampton, Central Park
4.71 KM
105 Olivia Marie Road
Date: 04 Jun 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (+2)
2 Garage (+1)
Sign in Required
105 Olivia Marie Road
Listed:
$
1,495,000
Sold:
$
1,375,000
105
Olivia Marie Road, Brampton, Bram West
5.96 KM
1590 Hallstone Road
Date: 12 Jul 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (+2)
2 Garage (+1)
Sign in Required
1590 Hallstone Road
Listed:
$
1,449,000
Sold:
$
1,290,000
1590
Hallstone Road, Brampton, Bram West
6.13 KM
2670 Embleton Road
Date: 11 Mar 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (+1)
3 Garage (+2)
Sign in Required
2670 Embleton Road
Listed:
$
1,299,000
Sold:
$
1,220,000
2670
Embleton Road, Brampton, Huttonville
7.83 KM
54 Iceland Poppy Trail
Date: 04 May 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (+2)
2 Garage (+1)
Sign in Required
54 Iceland Poppy Trail
Listed:
$
1,079,000
Sold:
$
1,072,000
54
Iceland Poppy Trail, Brampton, Northwest Sandalwood Parkway
8.00 KM
30 Fulmer Road
Date: 04 May 2026
Sold
4
+ 3
Bedrooms (+1)
6 Bathrooms (+4)
2 Garage (+1)
Sign in Required
30 Fulmer Road
Listed:
$
1,299,800
Sold:
$
1,285,000
30
Fulmer Road, Brampton, Northwest Brampton
8.16 KM
91 ABITIBI LAKE Drive
Date: 23 Mar 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (+2)
2 Garage (+1)
Sign in Required
91 ABITIBI LAKE Drive
Listed:
$
999,000
Sold:
$
1,090,000
91
ABITIBI LAKE Drive, Brampton, Sandringham-Wellington
8.43 KM
Showing results
25 — 32 of 32
1
2