Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 913 John Fairhurst Boulevard, Cobourg, Cobourg | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
913 John Fairhurst Boulevard, Cobourg
Similar Sold Properties
By Distance
723 Carlisle Street
Date: 08 Jul 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
723 Carlisle Street
Listed:
$
849,000
Sold:
$
828,000
723
Carlisle Street, Cobourg, Cobourg
0.77 KM
8 Ravensdale Road
Date: 17 Apr 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-2)
2 Garage
Sign in Required
8 Ravensdale Road
Listed:
$
699,900
Sold:
$
690,000
8
Ravensdale Road, Cobourg, Cobourg
0.89 KM
585 Burwash Street
Date: 14 May 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-3)
1 Garage (-1)
Sign in Required
585 Burwash Street
Listed:
$
729,000
Sold:
$
702,000
585
Burwash Street, Cobourg, Cobourg
1.22 KM
98 Ontario Street S
Date: 18 Jan 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
98 Ontario Street S
Listed:
$
1,695,000
Sold:
$
1,640,000
98
Ontario Street S, Cobourg, Cobourg
1.39 KM
851 Chipping Park Boulevard
Date: 22 Jan 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-2)
1.5 Garage (-0.5)
Sign in Required
851 Chipping Park Boulevard
Listed:
$
759,900
Sold:
$
742,500
851
Chipping Park Boulevard, Cobourg, Cobourg
2.51 KM
510 Hornbeck Street
Date: 13 Mar 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
510 Hornbeck Street
Listed:
$
869,900
Sold:
$
850,000
510
Hornbeck Street, Cobourg, Cobourg
3.18 KM
1077 Denton Drive
Date: 22 Jan 2026
Sold
5 Bedrooms
4 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
1077 Denton Drive
Listed:
$
950,000
Sold:
$
925,000
1077
Denton Drive, Cobourg, Cobourg
4.63 KM
1113 Trailsview Avenue
Date: 05 Jul 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
1113 Trailsview Avenue
Listed:
$
790,000
Sold:
$
800,000
1113
Trailsview Avenue, Cobourg, Cobourg
4.85 KM
1963 Workman Road
Date: 26 May 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-2)
3 Garage (+1)
Sign in Required
1963 Workman Road
Listed:
$
1,135,000
Sold:
$
1,110,000
1963
Workman Road, Cobourg, Cobourg
6.01 KM
Showing results
1 — 9 of 9