Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 8 Cote Drive, Guelph, General Hospital | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
8 Cote Drive, Guelph
Similar Sold Properties
By Distance
10 Tobey Avenue
Date: 06 Jun 2026
Sold
2 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
10 Tobey Avenue
Listed:
$
750,000
Sold:
$
715,000
10
Tobey Avenue, Guelph, St. George's
0.82 KM
304 Auden Road
Date: 09 Jun 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
304 Auden Road
Listed:
$
699,900
Sold:
$
685,000
304
Auden Road, Guelph, Grange Road
1.74 KM
45 Chesterton Lane
Date: 02 Feb 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
45 Chesterton Lane
Listed:
$
749,000
Sold:
$
740,000
45
Chesterton Lane, Guelph, Grange Road
1.97 KM
83 Inverness Drive
Date: 03 Apr 2026
Sold
2
+ 2
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
83 Inverness Drive
Listed:
$
749,900
Sold:
$
715,000
83
Inverness Drive, Guelph, Victoria North
2.47 KM
2 Buckthorn Crescent
Date: 13 Feb 2026
Sold
2 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
2 Buckthorn Crescent
Listed:
$
739,900
Sold:
$
739,900
2
Buckthorn Crescent, Guelph, Grange Road
2.47 KM
57 Wideman Boulevard
Date: 28 May 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (+1)
3 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
57 Wideman Boulevard
Listed:
$
1,089,900
Sold:
$
1,045,000
57
Wideman Boulevard, Guelph, Victoria North
2.81 KM
65 Norton Drive
Date: 19 Jan 2026
Sold
2 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (-1)
1.5 Garage (-0.5)
Sign in Required
65 Norton Drive
Listed:
$
869,900
Sold:
$
835,000
65
Norton Drive, Guelph, Grange Road
3.41 KM
16 Suzanna Drive
Date: 08 Jun 2026
Sold
2
+ 2
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
16 Suzanna Drive
Listed:
$
799,900
Sold:
$
795,000
16
Suzanna Drive, Guelph, Willow West/Sugarbush/West Acres
4.65 KM
94 Kortright Road E
Date: 04 Jul 2026
Sold
2
+ 2
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (+1)
2 Garage
Sign in Required
94 Kortright Road E
Listed:
$
1,189,900
Sold:
$
1,140,000
94
Kortright Road E, Guelph, Kortright East
4.79 KM
4 Peartree Crescent
Date: 08 Jun 2026
Sold
2
+ 2
Bedrooms (+1)
3 Bathrooms
1 Garage (-1)
Sign in Required
4 Peartree Crescent
Listed:
$
888,000
Sold:
$
850,000
4
Peartree Crescent, Guelph, Willow West/Sugarbush/West Acres
5.13 KM
71 Doyle Drive
Date: 07 Jun 2026
Sold
2 Bedrooms (+1)
1 Bathrooms (-2)
1 Garage (-1)
Sign in Required
71 Doyle Drive
Listed:
$
825,000
Sold:
$
801,000
71
Doyle Drive, Guelph, Clairfields/Hanlon Business Park
8.22 KM
Showing results
1 — 11 of 11