Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 78 Queensway Drive E | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Similar Sold Properties to 78 Queensway Drive E
78 Queensway Drive E, Simcoe
Similar Sold Properties - Page 4
By Distance
1904 LOT 1 Turkey Point Road
Date: 30 Apr 2026
Sold
2 Bedrooms
2 Bathrooms (+1)
2 Garage (+1)
Sign in Required
1904 LOT 1 Turkey Point Road
Listed:
$
767,600
Sold:
$
865,610
1904
LOT 1 Turkey Point Road, Simcoe, Green's Corners
10.86 KM
2118 Turkey Point Road
Date: 10 Apr 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms
1 Bathrooms
0 Garage (-1)
Sign in Required
2118 Turkey Point Road
Listed:
$
599,000
Sold:
$
570,000
2118
Turkey Point Road, Simcoe, Green's Corners
10.94 KM
922 Charlotteville Road 8
Date: 18 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
1 Bathrooms
2 Garage (+1)
Sign in Required
922 Charlotteville Road 8
Listed:
$
549,000
Sold:
$
535,000
922
Charlotteville Road 8, Simcoe, Town of Simcoe
11.08 KM
1796 Concession 6 Woodhouse Road
Date: 01 May 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (+1)
2 Garage (+1)
Sign in Required
1796 Concession 6 Woodhouse Road
Listed:
$
735,000
Sold:
$
690,000
1796
Concession 6 Woodhouse Road, Simcoe, Rural Woodhouse
12.68 KM
837 Fertilizer Road
Date: 27 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (+1)
0 Garage (-1)
Sign in Required
837 Fertilizer Road
Listed:
$
499,900
Sold:
$
480,000
837
Fertilizer Road, Simcoe, Delhi
13.30 KM
535 Mcdowell Road E
Date: 19 Jul 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (+1)
0 Garage (-1)
Sign in Required
535 Mcdowell Road E
Listed:
$
799,999
Sold:
$
790,000
535
Mcdowell Road E, Simcoe, Pine Grove
13.96 KM
13 Ridgeway Avenue
Date: 27 Mar 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (+1)
1 Garage
Sign in Required
13 Ridgeway Avenue
Listed:
$
584,900
Sold:
$
575,000
13
Ridgeway Avenue, Simcoe, Pine Grove
14.89 KM
1777 Forestry Farm Road
Date: 17 Jul 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
1 Bathrooms
4 Garage (+3)
Sign in Required
1777 Forestry Farm Road
Listed:
$
699,900
Sold:
$
670,000
1777
Forestry Farm Road, Simcoe, Rural N. Walsingham
18.21 KM
Showing results
73 — 80 of 80
1
2
3
4