Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 1 - 6 Bicknell Avenue, Toronto, Keelesdale-Eglinton West | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
1 - 6 Bicknell Avenue, Toronto
Similar Sold Properties
By Distance
6 Bicknell Avenue
Date: 29 May 2026
Sold
1 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
6 Bicknell Avenue
Listed:
$
375,000
Sold:
$
355,000
17 - 6
Bicknell Avenue, Toronto, Keelesdale-Eglinton West
0.00 KM
91 Weston Road
Date: 15 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (+2)
0 Garage
Sign in Required
91 Weston Road
Listed:
$
749,000
Sold:
$
825,000
66 - 91
Weston Road, Toronto, Junction Area
0.93 KM
112 Caledonia Park Road
Date: 02 Mar 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
112 Caledonia Park Road
Listed:
$
749,900
Sold:
$
710,000
4 - 112
Caledonia Park Road, Toronto, Corso Italia-Davenport
1.81 KM
110 Caledonia Park Road
Date: 25 May 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
110 Caledonia Park Road
Listed:
$
765,000
Sold:
$
758,000
2 - 110
Caledonia Park Road, Toronto, Corso Italia-Davenport
1.82 KM
12 Connolly Street Toronto
Date: 02 Jul 2026
Sold
2 Bedrooms
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
12 Connolly Street Toronto
Listed:
$
639,900
Sold:
$
641,500
12
Connolly Street Toronto, Toronto, Weston-Pellam Park
1.96 KM
180 Wiltshire Avenue
Date: 24 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
180 Wiltshire Avenue
Listed:
$
749,900
Sold:
$
735,000
180
Wiltshire Avenue, Toronto, Weston-Pellam Park
2.00 KM
262 St Helens Avenue Toronto
Date: 03 Jul 2026
Sold
2 Bedrooms
2 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
262 St Helens Avenue Toronto
Listed:
$
795,000
Sold:
$
775,000
103 - 262
St Helens Avenue Toronto, Toronto, Dufferin Grove
3.79 KM
243 Macdonell Avenue Toronto
Date: 07 Jul 2026
Sold
2 Bedrooms
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
243 Macdonell Avenue Toronto
Listed:
$
575,000
Sold:
$
750,000
6 - 243
Macdonell Avenue Toronto, Toronto, Roncesvalles
4.77 KM
126 Spadina Road
Date: 27 Apr 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms
3 Bathrooms (+2)
0 Garage
Sign in Required
126 Spadina Road
Listed:
$
1,295,000
Sold:
$
1,260,000
TH3 - 126
Spadina Road, Toronto, Annex
5.56 KM
27 Sudbury Street
Date: 31 Jan 2026
Sold
2 Bedrooms
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
27 Sudbury Street
Listed:
$
669,900
Sold:
$
635,000
2704 - 27
Sudbury Street, Toronto, Niagara
6.33 KM
829 Richmond Street W
Date: 20 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
829 Richmond Street W
Listed:
$
799,000
Sold:
$
530,000
101 - 829
Richmond Street W, Toronto, Niagara
6.60 KM
26 Douro Street
Date: 27 May 2026
Sold
2 Bedrooms
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
26 Douro Street
Listed:
$
485,000
Sold:
$
515,000
320 - 26
Douro Street, Toronto, Niagara
6.79 KM
8Pape Avenue
Date: 14 Apr 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
8Pape Avenue
Listed:
$
929,000
Sold:
$
875,000
3 - 8Pape
Avenue, Toronto, South Riverdale
7.65 KM
171 Bleecker Street
Date: 12 May 2026
Sold
1 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
171 Bleecker Street
Listed:
$
419,900
Sold:
$
415,000
222 - 171
Bleecker Street, Toronto, Cabbagetown-South St. James Town
8.30 KM
52 Sumach Street
Date: 21 Mar 2026
Sold
1 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
52 Sumach Street
Listed:
$
399,900
Sold:
$
390,000
TH102 - 52
Sumach Street, Toronto, Moss Park
9.74 KM
25 Coneflower Crescent
Date: 15 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (+2)
1 Garage (+1)
Sign in Required
25 Coneflower Crescent
Listed:
$
665,000
Sold:
$
630,000
12 - 25
Coneflower Crescent, Toronto, Westminster-Branson
10.86 KM
175 Jones Avenue Toronto
Date: 16 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (+2)
0 Garage
Sign in Required
175 Jones Avenue Toronto
Listed:
$
1,249,000
Sold:
$
1,200,000
2 - 175
Jones Avenue Toronto, Toronto, South Riverdale
11.37 KM
13 Kerr Road
Date: 10 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
13 Kerr Road
Listed:
$
998,000
Sold:
$
1,080,000
17 - 13
Kerr Road, Toronto, Greenwood-Coxwell
12.15 KM
120 Glen Manor Drive
Date: 24 Jan 2026
Sold
2 Bedrooms
2 Bathrooms (+1)
1 Garage (+1)
Sign in Required
120 Glen Manor Drive
Listed:
$
879,900
Sold:
$
875,000
7 - 120
Glen Manor Drive, Toronto, The Beaches
14.62 KM
122 Glen Manor Drive
Date: 15 May 2026
Sold
2 Bedrooms
2 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
122 Glen Manor Drive
Listed:
$
799,000
Sold:
$
800,000
1 - 122
Glen Manor Drive, Toronto, The Beaches
14.64 KM
Showing results
1 — 20 of 20