Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 583 Park Crescent, Pickering, West Shore - Page 3 | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
583 Park Crescent, Pickering
Similar Sold Properties - Page 3
By Distance
1706 Maple Hill Court
Date: 01 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
3 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
1706 Maple Hill Court
Listed:
$
1,148,888
Sold:
$
1,237,500
1706
Maple Hill Court, Pickering, Brock Ridge
6.69 KM
1159 Dragonfly Avenue
Date: 24 Jun 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (+1)
6 Bathrooms (+2)
2 Garage
Sign in Required
1159 Dragonfly Avenue
Listed:
$
1,468,900
Sold:
$
1,430,000
1159
Dragonfly Avenue, Pickering, Rural Pickering
7.43 KM
1846 Misthollow Drive
Date: 09 Apr 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (+1)
5 Bathrooms (+1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
1846 Misthollow Drive
Listed:
$
989,000
Sold:
$
960,000
1846
Misthollow Drive, Pickering, Duffin Heights
7.76 KM
2916 Nakina Street
Date: 20 Jun 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
2916 Nakina Street
Listed:
$
930,000
Sold:
$
915,000
2916
Nakina Street, Pickering, Rural Pickering
8.24 KM
2938 Starlight Drive
Date: 27 Feb 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
2938 Starlight Drive
Listed:
$
1,119,990
Sold:
$
1,115,000
2938
Starlight Drive, Pickering, Rural Pickering
8.53 KM
1444 Mourning Dove Lane
Date: 28 May 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
1444 Mourning Dove Lane
Listed:
$
1,199,000
Sold:
$
1,225,000
1444
Mourning Dove Lane, Pickering, Rural Pickering
9.32 KM
1331 Garthdale Street
Date: 16 Mar 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
1331 Garthdale Street
Listed:
$
848,990
Sold:
$
960,000
1331
Garthdale Street, Pickering, Rural Pickering
10.05 KM
3905 Sideline 14
Date: 21 Jun 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (+1)
5 Bathrooms (+1)
3 Garage (+1)
Sign in Required
3905 Sideline 14
Listed:
$
2,500,000
Sold:
$
2,375,000
3905
Sideline 14, Pickering, Rural Pickering
14.36 KM
5085 Sideline 12
Date: 08 May 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
5085 Sideline 12
Listed:
$
1,150,000
Sold:
$
1,125,000
5085
Sideline 12, Pickering, Rural Pickering
19.18 KM
Showing results
49 — 57 of 57
1
2
3