Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 55 Tilley Road, Clarington, Bowmanville - Page 12 | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
55 Tilley Road, Clarington
Similar Sold Properties - Page 12
By Distance
101 Kingswood Drive
Date: 22 May 2026
Sold
4 Bedrooms
3 Bathrooms (-2)
2 Garage
Sign in Required
101 Kingswood Drive
Listed:
$
895,000
Sold:
$
901,000
101
Kingswood Drive, Clarington, Courtice
10.39 KM
53 Pinedale Crescent
Date: 28 May 2026
Sold
4 Bedrooms
3 Bathrooms (-2)
2 Garage
Sign in Required
53 Pinedale Crescent
Listed:
$
989,900
Sold:
$
989,900
53
Pinedale Crescent, Clarington, Courtice
10.40 KM
2113 Brownsville Road
Date: 11 Mar 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-3)
1 Garage (-1)
Sign in Required
2113 Brownsville Road
Listed:
$
779,000
Sold:
$
665,000
2113
Brownsville Road, Clarington, Rural Clarington
11.27 KM
1277 Townline Road N
Date: 14 May 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms
5 Bathrooms
3 Garage (+1)
Sign in Required
1277 Townline Road N
Listed:
$
1,699,000
Sold:
$
1,500,000
1277
Townline Road N, Clarington, Rural Clarington
11.72 KM
57 Potters Lane
Date: 14 May 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-2)
2 Garage
Sign in Required
57 Potters Lane
Listed:
$
1,299,900
Sold:
$
1,250,000
57
Potters Lane, Clarington, Rural Clarington
12.09 KM
13 Werrydale Drive
Date: 03 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
13 Werrydale Drive
Listed:
$
1,475,000
Sold:
$
1,475,000
13
Werrydale Drive, Clarington, Rural Clarington
13.02 KM
3135 Concession 10 Road
Date: 18 Jun 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-3)
3 Garage (+1)
Sign in Required
3135 Concession 10 Road
Listed:
$
1,079,000
Sold:
$
950,000
3135
Concession 10 Road, Clarington, Bowmanville
14.56 KM
7061 Carscadden Road
Date: 10 Jun 2026
Sold
4 Bedrooms
2 Bathrooms (-3)
2 Garage
Sign in Required
7061 Carscadden Road
Listed:
$
699,900
Sold:
$
710,000
7061
Carscadden Road, Clarington, Rural Clarington
15.24 KM
2144 Concession Road 9
Date: 28 Apr 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-3)
1.5 Garage (-0.5)
Sign in Required
2144 Concession Road 9
Listed:
$
899,900
Sold:
$
960,000
2144
Concession Road 9, Clarington, Rural Clarington
15.28 KM
32 Jones Avenue
Date: 20 Feb 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-4)
2 Garage
Sign in Required
32 Jones Avenue
Listed:
$
849,900
Sold:
$
825,000
32
Jones Avenue, Clarington, Rural Clarington
15.62 KM
4588 Paynes Crescent
Date: 02 Mar 2026
Sold
3
+ 3
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms
3 Garage (+1)
Sign in Required
4588 Paynes Crescent
Listed:
$
1,495,000
Sold:
$
1,475,000
4588
Paynes Crescent, Clarington, Rural Clarington
16.01 KM
9 Sumac Court
Date: 29 Jun 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms
4 Bathrooms (-1)
3 Garage (+1)
Sign in Required
9 Sumac Court
Listed:
$
1,499,900
Sold:
$
1,442,723
9
Sumac Court, Clarington, Rural Clarington
17.04 KM
6 Snowden Court
Date: 18 Jun 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms
4 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
6 Snowden Court
Listed:
$
1,050,000
Sold:
$
1,130,000
6
Snowden Court, Clarington, Newcastle
18.46 KM
Showing results
265 — 277 of 277
1
10
11
12