Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 39 Purdy Place, Clarington, Bowmanville - Page 7 | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
39 Purdy Place, Clarington
Similar Sold Properties - Page 7
By Distance
169 Harmer Drive
Date: 22 Feb 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
169 Harmer Drive
Listed:
$
785,000
Sold:
$
750,000
169
Harmer Drive, Clarington, Newcastle
10.53 KM
6 McAuliffe Street
Date: 07 Jun 2026
Sold
4 Bedrooms
3 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
6 McAuliffe Street
Listed:
$
849,900
Sold:
$
840,000
6
McAuliffe Street, Clarington, Newcastle
10.66 KM
66 William Jose Court
Date: 07 Jan 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
66 William Jose Court
Listed:
$
888,888
Sold:
$
820,000
66
William Jose Court, Clarington, Newcastle
10.83 KM
57 Potters Lane
Date: 14 May 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
57 Potters Lane
Listed:
$
1,299,900
Sold:
$
1,250,000
57
Potters Lane, Clarington, Rural Clarington
11.62 KM
13 Werrydale Drive
Date: 03 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
13 Werrydale Drive
Listed:
$
1,475,000
Sold:
$
1,475,000
13
Werrydale Drive, Clarington, Rural Clarington
12.47 KM
2113 Brownsville Road
Date: 11 Mar 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-2)
1 Garage (-1)
Sign in Required
2113 Brownsville Road
Listed:
$
779,000
Sold:
$
665,000
2113
Brownsville Road, Clarington, Rural Clarington
13.70 KM
2144 Concession Road 9
Date: 28 Apr 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-2)
1.5 Garage (-0.5)
Sign in Required
2144 Concession Road 9
Listed:
$
899,900
Sold:
$
960,000
2144
Concession Road 9, Clarington, Rural Clarington
14.72 KM
7061 Carscadden Road
Date: 10 Jun 2026
Sold
4 Bedrooms
2 Bathrooms (-2)
2 Garage
Sign in Required
7061 Carscadden Road
Listed:
$
699,900
Sold:
$
710,000
7061
Carscadden Road, Clarington, Rural Clarington
17.35 KM
32 Jones Avenue
Date: 20 Feb 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-3)
2 Garage
Sign in Required
32 Jones Avenue
Listed:
$
849,900
Sold:
$
825,000
32
Jones Avenue, Clarington, Rural Clarington
18.06 KM
Showing results
145 — 153 of 153
1
5
6
7