Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 39 Downer Crescent, Wasaga Beach, Wasaga Beach | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
39 Downer Crescent, Wasaga Beach
Similar Sold Properties
By Distance
5 Bells Park Road
Date: 21 Apr 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-1)
0 Garage (-2)
Sign in Required
5 Bells Park Road
Listed:
$
599,000
Sold:
$
595,000
5
Bells Park Road, Wasaga Beach, Wasaga Beach
1.12 KM
1628 River Road W
Date: 04 May 2026
Sold
3
+ 4
Bedrooms
4 Bathrooms (+1)
2 Garage
Sign in Required
1628 River Road W
Listed:
$
899,999
Sold:
$
880,000
1628
River Road W, Wasaga Beach, Wasaga Beach
3.91 KM
56 SMALLMAN Drive
Date: 11 Mar 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
56 SMALLMAN Drive
Listed:
$
649,900
Sold:
$
645,000
56
SMALLMAN Drive, Wasaga Beach, Wasaga Beach
4.86 KM
1781 Klondike Park Road
Date: 29 Apr 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
1781 Klondike Park Road
Listed:
$
619,000
Sold:
$
525,000
1781
Klondike Park Road, Wasaga Beach, Wasaga Beach
5.67 KM
322 Oxbow Park Drive
Date: 30 May 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms
1.5 Garage (-0.5)
Sign in Required
322 Oxbow Park Drive
Listed:
$
669,000
Sold:
$
632,000
322
Oxbow Park Drive, Wasaga Beach, Wasaga Beach
6.62 KM
48 Sunnidale Road S
Date: 13 Jan 2026
Sold
2 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-2)
1 Garage (-1)
Sign in Required
48 Sunnidale Road S
Listed:
$
448,800
Sold:
$
448,800
48
Sunnidale Road S, Wasaga Beach, Wasaga Beach
7.13 KM
51 61st Street S
Date: 10 Feb 2026
Sold
2
+ 2
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
51 61st Street S
Listed:
$
649,000
Sold:
$
665,000
51
61st Street S, Wasaga Beach, Wasaga Beach
10.19 KM
437 Ramblewood Drive
Date: 26 Jun 2026
Sold
2
+ 2
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
1 Garage (-1)
Sign in Required
437 Ramblewood Drive
Listed:
$
650,000
Sold:
$
640,000
437
Ramblewood Drive, Wasaga Beach, Wasaga Beach
10.57 KM
Showing results
1 — 8 of 8