Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 3384 Murton Road, Frontenac, 47 - Frontenac South | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
3384 Murton Road, Frontenac
Similar Sold Properties
By Distance
4088 HENDERSON Road
Date: 05 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
4088 HENDERSON Road
Listed:
$
599,000
Sold:
$
560,000
4088
HENDERSON Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
2.72 KM
2880 Railton Road
Date: 30 May 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
2880 Railton Road
Listed:
$
599,000
Sold:
$
585,000
2880
Railton Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
3.64 KM
4343 Notre Dame Street
Date: 17 Jun 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (-1)
3 Garage (+1)
Sign in Required
4343 Notre Dame Street
Listed:
$
549,900
Sold:
$
530,000
4343
Notre Dame Street, Frontenac, 47 - Frontenac South
5.37 KM
3691 McConnell Road
Date: 09 Apr 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
3691 McConnell Road
Listed:
$
799,900
Sold:
$
775,000
3691
McConnell Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
6.20 KM
4856 Florida Road
Date: 09 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
3 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
4856 Florida Road
Listed:
$
689,900
Sold:
$
685,000
4856
Florida Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
6.30 KM
1927 Hogan Road
Date: 10 Jun 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
1927 Hogan Road
Listed:
$
929,803
Sold:
$
920,000
1927
Hogan Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
11.05 KM
3595 Moore Farm Lane
Date: 20 May 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
3595 Moore Farm Lane
Listed:
$
995,000
Sold:
$
995,000
3595
Moore Farm Lane, Frontenac, 47 - Frontenac South
12.41 KM
1033 Kona Crescent
Date: 30 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
1033 Kona Crescent
Listed:
$
1,097,000
Sold:
$
1,056,000
1033
Kona Crescent, Frontenac, 47 - Frontenac South
12.79 KM
4089 Perth Road
Date: 15 May 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
4089 Perth Road
Listed:
$
476,900
Sold:
$
455,000
4089
Perth Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
12.96 KM
3770 Fair Grounds Road
Date: 29 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
1 Bathrooms (-2)
1 Garage (-1)
Sign in Required
3770 Fair Grounds Road
Listed:
$
450,000
Sold:
$
455,000
3770
Fair Grounds Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
13.11 KM
1130 Storms Lane
Date: 01 Jul 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (+1)
2 Garage
Sign in Required
1130 Storms Lane
Listed:
$
999,900
Sold:
$
945,000
1130
Storms Lane, Frontenac, 47 - Frontenac South
14.17 KM
6817 #38 Road
Date: 22 May 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
6817 #38 Road
Listed:
$
449,900
Sold:
$
430,000
6817
#38 Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
14.38 KM
1107 Wood Duck Lane
Date: 09 Jan 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
0 Garage (-2)
Sign in Required
1107 Wood Duck Lane
Listed:
$
665,000
Sold:
$
670,000
1107
Wood Duck Lane, Frontenac, 47 - Frontenac South
15.38 KM
101 Hinchinbrooke Road N
Date: 20 May 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
6 Bathrooms (+3)
6 Garage (+4)
Sign in Required
101 Hinchinbrooke Road N
Listed:
$
1,099,000
Sold:
$
1,150,000
101
Hinchinbrooke Road N, Frontenac, 47 - Frontenac South
16.80 KM
4802 Plumb Lane
Date: 12 Jun 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
4 Garage (+2)
Sign in Required
4802 Plumb Lane
Listed:
$
1,399,900
Sold:
$
1,450,000
4802
Plumb Lane, Frontenac, 47 - Frontenac South
17.30 KM
404 Dean Smith Road
Date: 08 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms (-2)
2 Garage
Sign in Required
404 Dean Smith Road
Listed:
$
594,900
Sold:
$
594,900
404
Dean Smith Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
18.69 KM
Showing results
1 — 16 of 16