Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 44 - 288 Glover Road, Hamilton, Fruitland | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
44 - 288 Glover Road, Hamilton
Similar Sold Properties
By Distance
358 Federal Street
Date: 29 May 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
3 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
358 Federal Street
Listed:
$
539,900
Sold:
$
525,000
358
Federal Street, Hamilton, Stoney Creek
3.80 KM
257 Carla Avenue
Date: 25 May 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
257 Carla Avenue
Listed:
$
699,000
Sold:
$
665,000
12 - 257
Carla Avenue, Hamilton, Stoney Creek
4.60 KM
174 Lormont Boulevard
Date: 04 Mar 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
174 Lormont Boulevard
Listed:
$
799,900
Sold:
$
776,000
174
Lormont Boulevard, Hamilton, Stoney Creek Mountain
8.51 KM
6 Ambrose Avenue
Date: 17 May 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
6 Ambrose Avenue
Listed:
$
799,999
Sold:
$
757,500
6
Ambrose Avenue, Hamilton, Vincent
8.58 KM
64 Brookstream Court
Date: 26 Mar 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
64 Brookstream Court
Listed:
$
899,990
Sold:
$
850,000
64
Brookstream Court, Hamilton, Red Hill
9.69 KM
292 Keystone Crescent
Date: 25 May 2026
Sold
2 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
292 Keystone Crescent
Listed:
$
639,900
Sold:
$
620,000
292
Keystone Crescent, Hamilton, Stoney Creek
10.71 KM
47 Rowena Court
Date: 14 Jan 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
47 Rowena Court
Listed:
$
650,000
Sold:
$
630,000
47
Rowena Court, Hamilton, Quinndale
13.56 KM
327 Eaglewood Drive
Date: 13 Mar 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
327 Eaglewood Drive
Listed:
$
619,900
Sold:
$
601,000
327
Eaglewood Drive, Hamilton, Eleanor
14.21 KM
135 West Avenue N
Date: 26 Feb 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms (-2)
1 Garage
Sign in Required
135 West Avenue N
Listed:
$
512,000
Sold:
$
510,000
135
West Avenue N, Hamilton, Beasley
15.04 KM
29 Kingfisher Drive
Date: 30 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
29 Kingfisher Drive
Listed:
$
889,990
Sold:
$
808,990
29
Kingfisher Drive, Hamilton, Bruleville
15.26 KM
9 Starling Drive
Date: 25 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
9 Starling Drive
Listed:
$
829,000
Sold:
$
815,000
9
Starling Drive, Hamilton, Bruleville
15.46 KM
92 Aquasanta Crescent
Date: 26 May 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
92 Aquasanta Crescent
Listed:
$
699,900
Sold:
$
790,000
92
Aquasanta Crescent, Hamilton, Ryckmans
16.77 KM
74 Melbourne Street
Date: 23 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms
4 Bathrooms (+1)
1 Garage
Sign in Required
74 Melbourne Street
Listed:
$
899,900
Sold:
$
855,000
74
Melbourne Street, Hamilton, Kirkendall
17.51 KM
8 Summerberry Way
Date: 27 Feb 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
8 Summerberry Way
Listed:
$
829,888
Sold:
$
800,000
8
Summerberry Way, Hamilton, Sheldon
18.49 KM
51 Fonthill Road
Date: 05 Mar 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
51 Fonthill Road
Listed:
$
699,900
Sold:
$
670,000
51
Fonthill Road, Hamilton, Fessenden
19.13 KM
196 Guildwood Drive
Date: 26 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
196 Guildwood Drive
Listed:
$
649,900
Sold:
$
639,000
196
Guildwood Drive, Hamilton, Gurnett
19.75 KM
234 Greencedar Drive
Date: 23 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
0 Garage (-1)
Sign in Required
234 Greencedar Drive
Listed:
$
569,000
Sold:
$
532,000
234
Greencedar Drive, Hamilton, Gurnett
19.96 KM
Showing results
1 — 17 of 17