Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 120 Springvalley Crescent | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Similar Sold Properties to 120 Springvalley Crescent
203 - 120 Springvalley Crescent, Hamilton
Similar Sold Properties - Page 2
By Distance
47 Wood Street E
Date: 19 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
47 Wood Street E
Listed:
$
679,999
Sold:
$
660,000
47
Wood Street E, Hamilton, 130 - North End East
6.28 KM
25 Albemarle Street
Date: 15 Jul 2026
Sold
2 Bedrooms
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
25 Albemarle Street
Listed:
$
199,000
Sold:
$
200,000
25
Albemarle Street, Hamilton, 211 - Crown Point North
7.08 KM
2373 King Street E
Date: 03 Apr 2026
Sold
1 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
2373 King Street E
Listed:
$
334,500
Sold:
$
312,500
36 - 2373
King Street E, Hamilton, Glenview
8.05 KM
76 Stapleton Avenue
Date: 19 May 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
76 Stapleton Avenue
Listed:
$
499,999
Sold:
$
475,000
76
Stapleton Avenue, Hamilton, Industrial Sector
8.11 KM
211 Lake Avenue N
Date: 05 Aug 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
211 Lake Avenue N
Listed:
$
419,900
Sold:
$
415,000
211
Lake Avenue N, Hamilton, 273 - Riverdale
11.27 KM
2700 Barton Street E
Date: 30 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
2700 Barton Street E
Listed:
$
424,900
Sold:
$
402,000
31 - 2700
Barton Street E, Hamilton, 273 - Riverdale
11.77 KM
150 Gateshead Crescent
Date: 09 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
150 Gateshead Crescent
Listed:
$
499,900
Sold:
$
490,000
123 - 150
Gateshead Crescent, Hamilton, 516 - Cherry Heights
12.34 KM
2605 Binbrook Road
Date: 27 Jul 2026
Sold
1 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
2605 Binbrook Road
Listed:
$
359,900
Sold:
$
349,000
208 - 2605
Binbrook Road, Hamilton, Binbrook
13.25 KM
460 Dundas Street E
Date: 18 May 2026
Sold
1 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
460 Dundas Street E
Listed:
$
409,900
Sold:
$
395,000
803 - 460
Dundas Street E, Hamilton, Waterdown
13.77 KM
Showing results
25 — 33 of 33
1
2