Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 1033 Kona Crescent, Frontenac, 47 - Frontenac South | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
1033 Kona Crescent, Frontenac
Similar Sold Properties
By Distance
3770 Fair Grounds Road
Date: 29 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
1 Bathrooms (-2)
1 Garage (-1)
Sign in Required
3770 Fair Grounds Road
Listed:
$
450,000
Sold:
$
455,000
3770
Fair Grounds Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
2.98 KM
4089 Perth Road
Date: 15 May 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
4089 Perth Road
Listed:
$
476,900
Sold:
$
455,000
4089
Perth Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
3.03 KM
4444 Arthur Court Lane
Date: 10 Jul 2026
Sold
2 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
4444 Arthur Court Lane
Listed:
$
595,000
Sold:
$
700,000
4444
Arthur Court Lane, Frontenac, 47 - Frontenac South
4.47 KM
2339 Washburn Road
Date: 17 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
2339 Washburn Road
Listed:
$
464,900
Sold:
$
445,500
2339
Washburn Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
7.71 KM
4802 Plumb Lane
Date: 12 Jun 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
4 Garage (+2)
Sign in Required
4802 Plumb Lane
Listed:
$
1,399,900
Sold:
$
1,450,000
4802
Plumb Lane, Frontenac, 47 - Frontenac South
8.44 KM
1927 Hogan Road
Date: 10 Jun 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
1927 Hogan Road
Listed:
$
929,803
Sold:
$
920,000
1927
Hogan Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
9.59 KM
2880 Railton Road
Date: 30 May 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
2880 Railton Road
Listed:
$
599,000
Sold:
$
585,000
2880
Railton Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
10.06 KM
2941 Rutledge Road
Date: 08 Jul 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
3 Garage (+1)
Sign in Required
2941 Rutledge Road
Listed:
$
689,900
Sold:
$
675,000
2941
Rutledge Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
11.36 KM
404 Dean Smith Road
Date: 08 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms (-2)
2 Garage
Sign in Required
404 Dean Smith Road
Listed:
$
594,900
Sold:
$
594,900
404
Dean Smith Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
11.84 KM
5668 Battersea Road
Date: 21 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
5668 Battersea Road
Listed:
$
399,900
Sold:
$
375,000
5668
Battersea Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
12.22 KM
4670 Lakewood Lane
Date: 25 Feb 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
5 Garage (+3)
Sign in Required
4670 Lakewood Lane
Listed:
$
1,275,000
Sold:
$
1,225,000
4670
Lakewood Lane, Frontenac, 47 - Frontenac South
12.29 KM
3384 Murton Road
Date: 04 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
3 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
3384 Murton Road
Listed:
$
679,900
Sold:
$
740,000
3384
Murton Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
12.79 KM
4820 Huntbach Lane
Date: 18 May 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
4820 Huntbach Lane
Listed:
$
1,100,000
Sold:
$
1,100,000
4820
Huntbach Lane, Frontenac, 47 - Frontenac South
13.48 KM
4088 HENDERSON Road
Date: 05 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
4088 HENDERSON Road
Listed:
$
599,000
Sold:
$
560,000
4088
HENDERSON Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
15.49 KM
4343 Notre Dame Street
Date: 17 Jun 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (-1)
3 Garage (+1)
Sign in Required
4343 Notre Dame Street
Listed:
$
549,900
Sold:
$
530,000
4343
Notre Dame Street, Frontenac, 47 - Frontenac South
16.24 KM
3481 Wilton Road
Date: 08 Jul 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms (-2)
1 Garage (-1)
Sign in Required
3481 Wilton Road
Listed:
$
499,900
Sold:
$
485,000
3481
Wilton Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
17.01 KM
4856 Florida Road
Date: 09 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
3 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
4856 Florida Road
Listed:
$
689,900
Sold:
$
685,000
4856
Florida Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
18.80 KM
3691 McConnell Road
Date: 09 Apr 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
3691 McConnell Road
Listed:
$
799,900
Sold:
$
775,000
3691
McConnell Road, Frontenac, 47 - Frontenac South
18.98 KM
Showing results
1 — 18 of 18