Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 17 - 10 Cadham Boulevard, Hamilton, 266 - Broughton East - Page 4 | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
17 - 10 Cadham Boulevard, Hamilton
Similar Sold Properties - Page 4
By Distance
48 Markle Crescent
Date: 23 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
48 Markle Crescent
Listed:
$
635,000
Sold:
$
620,000
48
Markle Crescent, Hamilton, Ancaster
12.70 KM
944 & 994 #8 Highway
Date: 09 May 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
944 & 994 #8 Highway
Listed:
$
2,500,000
Sold:
$
1,980,000
944
& 994 #8 Highway, Hamilton, Fruitland
14.72 KM
142 MCNEILLY Road
Date: 08 May 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
3 Bathrooms (+1)
2 Garage (+1)
Sign in Required
142 MCNEILLY Road
Listed:
$
989,000
Sold:
$
989,000
142
MCNEILLY Road, Hamilton, Fruitland
14.75 KM
56 KIRBY Avenue
Date: 08 Apr 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
3 Bathrooms (+1)
2 Garage (+1)
Sign in Required
56 KIRBY Avenue
Listed:
$
1,375,000
Sold:
$
1,350,000
56
KIRBY Avenue, Hamilton, Greensville
15.04 KM
223 Skinner Road
Date: 24 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms (+1)
1 Garage
Sign in Required
223 Skinner Road
Listed:
$
849,900
Sold:
$
825,000
223
Skinner Road, Hamilton, 461 - Waterdown East
16.96 KM
11 Holcomb Terrace
Date: 19 Jun 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (+1)
1 Garage
Sign in Required
11 Holcomb Terrace
Listed:
$
999,000
Sold:
$
965,000
11
Holcomb Terrace, Hamilton, 461 - Waterdown East
17.48 KM
34 Carey Street
Date: 14 May 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms (-1)
2 Garage (+1)
Sign in Required
34 Carey Street
Listed:
$
849,000
Sold:
$
815,000
34
Carey Street, Hamilton, Rural Flamborough
18.22 KM
25 Carey Street
Date: 04 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
25 Carey Street
Listed:
$
879,900
Sold:
$
835,000
25
Carey Street, Hamilton, Rural Flamborough
18.35 KM
Showing results
73 — 80 of 80
1
2
3
4