Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Sold
$0 - Max
Bed & Bath
Type of House
City
(5)
More
Reset
View in Map
Recently Sold Properties In Ottawa, Orleans, Aylmer, Gloucester, Carling
Recently Sold Properties
ontario
Ottawa | Orleans | Aylmer | Gloucester | Carling
Latest
30 Elmsley Crescent
Sold
Sold in Apr 2026
Detached
Sign in Required
30 Elmsley Crescent
Listed:
$
650,000
Sold:
$
660,000
1.54%
30
Elmsley Crescent, Ottawa , 7805 - Arbeatha Park
3 + 1
Beds
2
Baths
1
Garage
429 Somerset Street W
Sold
Sold in Apr 2026
Condo Apt
Sign in Required
429 Somerset Street W
Listed:
$
394,900
Sold:
$
386,000
2.25%
412 - 429
Somerset Street W, Ottawa , 4102 - Ottawa Centre
1
Beds
1
Baths
1
Garage
1 Crestlea Crescent
Sold
Sold in Apr 2026
Condo Townhouse
Sign in Required
1 Crestlea Crescent
Listed:
$
449,900
Sold:
$
436,000
3.09%
E - 1
Crestlea Crescent, Ottawa , 7501 - Tanglewood
3
Beds
3
Baths
1
Garage
150 Spencer Street
Sold
Sold in Apr 2026
Detached
Sign in Required
150 Spencer Street
Listed:
$
800,000
Sold:
$
821,455
2.68%
150
Spencer Street, Ottawa , 4302 - Ottawa West
2
Beds
2
Baths
1
Garage
2259 Page Road
Sold
Sold in Apr 2026
Residential
Sign in Required
2259 Page Road
Listed:
$
685,000
Sold:
$
711,000
3.8%
2259
Page Road, Ottawa , 2009 - Chapel Hill
2 + 1
Beds
2
Baths
0
Garage
6289 Vorlage Drive
Sold
Sold in Apr 2026
Link
Sign in Required
6289 Vorlage Drive
Listed:
$
594,900
Sold:
$
584,900
1.68%
6289
Vorlage Drive, Ottawa , 2004 - Convent Glen North
3
Beds
2
Baths
1
Garage
1 Maurya Court
Sold
Sold in Apr 2026
Att/Row/Twnhouse
Sign in Required
1 Maurya Court
Listed:
$
599,990
Sold:
$
615,000
2.5%
1
Maurya Court, Ottawa , 3808 - Hunt Club Park
4
Beds
3
Baths
1
Garage
65 Southern Drive
Sold
Sold in Apr 2026
Detached
Sign in Required
65 Southern Drive
Listed:
$
1,250,000
Sold:
$
1,425,100
14.01%
65
Southern Drive, Ottawa , 4404 - Old Ottawa South/Rideau Gardens
4
Beds
2
Baths
1
Garage
8 Vickers Way
Sold
Sold in Apr 2026
Detached
Sign in Required
8 Vickers Way
Listed:
$
669,000
Sold:
$
665,000
8
Vickers Way, Kanata , 9002 - Kanata - Katimavik
3
Beds
3
Baths
1
Garage
204 Talltree Crescent
Sold
Sold in Apr 2026
Att/Row/Twnhouse
Sign in Required
204 Talltree Crescent
Listed:
$
599,999
Sold:
$
600,000
204
Talltree Crescent, Ottawa , 8202 - Stittsville (Central)
3
Beds
3
Baths
1
Garage
20 Chesterton Drive
Sold
Sold in Apr 2026
Condo
Sign in Required
20 Chesterton Drive
Listed:
$
248,000
Sold:
$
245,000
1.21%
1217 - 20
Chesterton Drive, Ottawa , 7202 - Borden Farm/Stewart Farm/Carleton Heights/Parkwood Hills
2
Beds
1
Baths
1
Garage
295 Meilleur Private
Sold
Sold in Apr 2026
Att/Row/Twnhouse
Sign in Required
295 Meilleur Private
Listed:
$
714,900
Sold:
$
730,000
2.11%
295
Meilleur Private, Ottawa , 3402 - Vanier
3
Beds
3
Baths
1
Garage
43 Beverley Avenue
Sold
Sold in Apr 2026
Semi Detached
Sign in Required
43 Beverley Avenue
Listed:
$
689,900
Sold:
$
712,500
3.28%
43
Beverley Avenue, Ottawa , 4203 - Hintonburg
3
Beds
1
Baths
0
Garage
12 Lakepointe Drive
Sold
Sold in Apr 2026
Condo Townhouse
Sign in Required
12 Lakepointe Drive
Listed:
$
409,900
Sold:
$
405,000
1.2%
12
Lakepointe Drive, Ottawa , 1118 - Avalon East
2
Beds
3
Baths
0
Garage
17 Wolmsley Crescent
Sold
Sold in Apr 2026
Detached
Sign in Required
17 Wolmsley Crescent
Listed:
$
649,900
Sold:
$
650,000
17
Wolmsley Crescent, Ottawa , 7302 - Meadowlands/Crestview
3
Beds
1
Baths
1
Garage
796 Cappamore Drive
Sold
Sold in Apr 2026
Detached
Sign in Required
796 Cappamore Drive
Listed:
$
769,900
Sold:
$
760,000
1.29%
796
Cappamore Drive, Ottawa , 7711 - Barrhaven - Half Moon Bay
3
Beds
3
Baths
2
Garage
3843 STRANDHERD Drive
Sold
Sold in Apr 2026
Att/Row/Twnhouse
Sign in Required
3843 STRANDHERD Drive
Listed:
$
459,900
Sold:
$
470,000
2.2%
F - 3843
STRANDHERD Drive, Ottawa , 7704 - Barrhaven - Heritage Park
2
Beds
2
Baths
1
Garage
734 TAILSLIDE Private
Sold
Sold in Apr 2026
Att/Row/Twnhouse
Sign in Required
734 TAILSLIDE Private
Listed:
$
599,900
Sold:
$
599,900
734
TAILSLIDE Private, Ottawa , 9104 - Huntley Ward (South East)
3
Beds
3
Baths
1
Garage
1070 Green Jacket Crescent
Sold
Sold in Apr 2026
Detached
Sign in Required
1070 Green Jacket Crescent
Listed:
$
1,998,000
Sold:
$
1,925,000
3.65%
1070
Green Jacket Crescent, Ottawa , 1601 - Greely
3 + 2
Beds
5
Baths
5
Garage
38 Oradea Crescent
Sold
Sold in Apr 2026
Detached
Sign in Required
38 Oradea Crescent
Listed:
$
1,099,000
Sold:
$
1,105,000
38
Oradea Crescent, Ottawa , 8204 - Richmond
4
Beds
4
Baths
3
Garage
117 Lady Lochead Lane
Sold
Sold in Apr 2026
Detached
Sign in Required
117 Lady Lochead Lane
Listed:
$
1,275,000
Sold:
$
1,220,000
4.31%
117
Lady Lochead Lane, Ottawa , 9104 - Huntley Ward (South East)
4
Beds
3
Baths
2
Garage
179 Equitation Circle
Sold
Sold in Apr 2026
Detached
Sign in Required
179 Equitation Circle
Listed:
$
739,900
Sold:
$
730,000
1.34%
179
Equitation Circle, Ottawa , 8209 - Goulbourn Twp From Franktown Rd/South To Rideau
3
Beds
3
Baths
1
Garage
722 Tadpole Crescent
Sold
Sold in Apr 2026
Att/Row/Twnhouse
Sign in Required
722 Tadpole Crescent
Listed:
$
682,900
Sold:
$
682,900
722
Tadpole Crescent, Ottawa , 7711 - Barrhaven - Half Moon Bay
3
Beds
3
Baths
1
Garage
640 Bridgeport Avenue
Sold
Sold in Apr 2026
Detached
Sign in Required
640 Bridgeport Avenue
Listed:
$
959,900
Sold:
$
959,900
640
Bridgeport Avenue, Ottawa , 8003 - Mahogany Community
2 + 1
Beds
3
Baths
2
Garage
Showing results
5137 — 5160 of 11412
1
214
215
216
476
Near By Cities
Carling
Gloucester
Orleans
Aylmer
Greely
Kanata
Manotick
Cumberland
Nepean
Stittsville
Metcalfe
Popular Communities in Ottawa
City Centre
Central Park
Vanier
Meadowlands
Downtown
Riverside Park
Bayshore
Elmvale
Ottawa
Rideau
Richmond
Popular Searches in Ottawa
House for sale in Ottawa
Condo Apartment for sale in Ottawa
Townhouse for sale in Ottawa
Open House in Ottawa
Price dropped properties in Ottawa
Investment properties in Ottawa
Not sold for 30 days in Ottawa
House for rent in Ottawa
Condos for rent in Ottawa
Townhouse for rent in Ottawa
Detached properties in Ottawa