Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 533 Kingston Road Toronto, Toronto, The Beaches | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
533 Kingston Road Toronto, Toronto
Similar Sold Properties
By Distance
218 Broadview Avenue Toronto
Date: 08 May 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
218 Broadview Avenue Toronto
Listed:
$
1,149,990
Sold:
$
1,068,925
218
Broadview Avenue Toronto, Toronto, South Riverdale
4.38 KM
311 St Clair Avenue E
Date: 09 Jun 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
311 St Clair Avenue E
Listed:
$
1,988,000
Sold:
$
1,988,000
311
St Clair Avenue E, Toronto, Rosedale-Moore Park
6.59 KM
7 Ellsworth Avenue
Date: 17 Apr 2026
Sold
6
+ 2
Bedrooms (+1)
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
7 Ellsworth Avenue
Listed:
$
1,489,000
Sold:
$
1,375,000
7
Ellsworth Avenue, Toronto, Wychwood
9.50 KM
79 Gore Vale Avenue
Date: 09 Jun 2026
Sold
6
+ 1
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
79 Gore Vale Avenue
Listed:
$
1,599,000
Sold:
$
1,895,000
79
Gore Vale Avenue, Toronto, Trinity-Bellwoods
9.50 KM
1206 Ossington Avenue
Date: 23 Apr 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms
4 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
1206 Ossington Avenue
Listed:
$
1,150,000
Sold:
$
1,150,000
1206
Ossington Avenue, Toronto, Wychwood
10.42 KM
4 Lanark Avenue
Date: 26 Mar 2026
Sold
6
+ 1
Bedrooms (+1)
3 Bathrooms
3 Garage (+3)
Sign in Required
4 Lanark Avenue
Listed:
$
1,279,000
Sold:
$
1,165,000
4
Lanark Avenue, Toronto, Oakwood Village
11.27 KM
57 Humberside Avenue
Date: 06 May 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
57 Humberside Avenue
Listed:
$
1,470,000
Sold:
$
1,380,000
57
Humberside Avenue, Toronto, High Park North
12.71 KM
251 High Park Avenue
Date: 05 Feb 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
251 High Park Avenue
Listed:
$
1,300,000
Sold:
$
1,100,000
251
High Park Avenue, Toronto, Junction Area
13.55 KM
226 Bicknell Avenue
Date: 04 Jun 2026
Sold
6 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
226 Bicknell Avenue
Listed:
$
1,065,000
Sold:
$
1,020,000
226
Bicknell Avenue, Toronto, Keelesdale-Eglinton West
14.15 KM
Showing results
1 — 9 of 9