Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 5 Devonshire Street, Kapuskasing, Kapuskasing | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
5 Devonshire Street, Kapuskasing
Similar Sold Properties
By Distance
12 Paterson Remi Lake Moonbeam Road
Date: 17 Jun 2026
Sold
2 Bedrooms
1 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
12 Paterson Remi Lake Moonbeam Road
Listed:
$
199,999
Sold:
$
180,000
12
Paterson Remi Lake Moonbeam Road, Kapuskasing, Kapuskasing
0.56 KM
11 Lac Brochet Road
Date: 03 Jul 2026
Sold
2 Bedrooms
1 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
11 Lac Brochet Road
Listed:
$
79,000
Sold:
$
75,000
Moonbeam - 11
Lac Brochet Road, Kapuskasing, Kapuskasing
0.56 KM
20 Kolb Avenue
Date: 29 May 2026
Sold
3 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
20 Kolb Avenue
Listed:
$
145,000
Sold:
$
135,000
20
Kolb Avenue, Kapuskasing, Kapuskasing
1.04 KM
12 Winnipeg Street
Date: 03 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
12 Winnipeg Street
Listed:
$
194,000
Sold:
$
164,000
12
Winnipeg Street, Kapuskasing, Kapuskasing
1.90 KM
17 Champlain Crescent
Date: 03 Apr 2026
Sold
2
+ 2
Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
17 Champlain Crescent
Listed:
$
230,000
Sold:
$
220,000
17
Champlain Crescent, Kapuskasing, Kapuskasing
2.17 KM
5 Algonquin Street
Date: 15 Apr 2026
Sold
1
+ 1
Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
5 Algonquin Street
Listed:
$
110,000
Sold:
$
100,000
5
Algonquin Street, Kapuskasing, Kapuskasing
2.73 KM
37 Hazel Street
Date: 27 May 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
37 Hazel Street
Listed:
$
240,000
Sold:
$
232,000
37
Hazel Street, Kapuskasing, Kapuskasing
3.31 KM
348 Government Road W
Date: 06 Jul 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms
1 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
348 Government Road W
Listed:
$
124,000
Sold:
$
118,000
348
Government Road W, Kapuskasing, Kapuskasing
4.55 KM
448 Government Road E
Date: 12 Mar 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
448 Government Road E
Listed:
$
264,000
Sold:
$
255,000
448
Government Road E, Kapuskasing, Kapuskasing
5.72 KM
29 Dagenais Road Val Rita
Date: 14 May 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
29 Dagenais Road Val Rita
Listed:
$
410,000
Sold:
$
410,000
29
Dagenais Road Val Rita, Kapuskasing, Kapuskasing
6.04 KM
Showing results
1 — 10 of 10