Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
5 Brendwin Road, Toronto
Similar Sold Properties
By Distance
71 Gilmour Avenue Toronto
Date: 08 Jul 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
71 Gilmour Avenue Toronto
Listed:
$
2,350,000
Sold:
$
2,240,000
71
Gilmour Avenue Toronto, Toronto, High Park North
2.89 KM
162 Medland Street
Date: 02 May 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
0 Garage (-2)
Sign in Required
162 Medland Street
Listed:
$
1,499,000
Sold:
$
1,650,000
162
Medland Street, Toronto, Junction Area
3.38 KM
76 Brule Gardens
Date: 30 May 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (+2)
1 Garage (-1)
Sign in Required
76 Brule Gardens
Listed:
$
4,495,000
Sold:
$
4,300,000
76
Brule Gardens, Toronto, High Park-Swansea
3.72 KM
33 Edwin Avenue
Date: 14 May 2026
Sold
5
+ 2
Bedrooms (-1)
6 Bathrooms (+3)
0 Garage (-2)
Sign in Required
33 Edwin Avenue
Listed:
$
1,955,000
Sold:
$
1,724,000
33
Edwin Avenue, Toronto, Dovercourt-Wallace Emerson-Junction
4.27 KM
971 Saint Clarens Avenue
Date: 25 May 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
971 Saint Clarens Avenue
Listed:
$
997,000
Sold:
$
997,000
971
Saint Clarens Avenue, Toronto, Corso Italia-Davenport
4.50 KM
275 Lauder Avenue
Date: 28 Jan 2026
Sold
6
+ 2
Bedrooms
5 Bathrooms (+2)
0 Garage (-2)
Sign in Required
275 Lauder Avenue
Listed:
$
1,399,000
Sold:
$
1,275,000
275
Lauder Avenue, Toronto, Oakwood Village
5.03 KM
157 Glenholme Avenue
Date: 26 Mar 2026
Sold
5
+ 2
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (+2)
1 Garage (-1)
Sign in Required
157 Glenholme Avenue
Listed:
$
1,549,900
Sold:
$
1,350,000
157
Glenholme Avenue, Toronto, Oakwood Village
5.18 KM
181 Parkside Drive
Date: 28 Jan 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+1)
2 Garage
Sign in Required
181 Parkside Drive
Listed:
$
1,595,000
Sold:
$
1,540,000
181
Parkside Drive, Toronto, High Park-Swansea
5.38 KM
146 Arlington Avenue
Date: 29 Jan 2026
Sold
5
+ 2
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+1)
2 Garage
Sign in Required
146 Arlington Avenue
Listed:
$
2,699,000
Sold:
$
2,535,000
146
Arlington Avenue, Toronto, Oakwood Village
5.95 KM
140 Rusholme Road
Date: 03 Mar 2026
Sold
6 Bedrooms
3 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
140 Rusholme Road
Listed:
$
1,590,000
Sold:
$
1,500,000
140
Rusholme Road, Toronto, Dufferin Grove
6.57 KM
64 Kendal Avenue
Date: 03 Mar 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
64 Kendal Avenue
Listed:
$
2,999,000
Sold:
$
3,366,000
64
Kendal Avenue, Toronto, Annex
7.61 KM
329 Euclid Avenue Toronto
Date: 24 Jun 2026
Sold
6 Bedrooms
3 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
329 Euclid Avenue Toronto
Listed:
$
1,498,000
Sold:
$
1,600,000
329
Euclid Avenue Toronto, Toronto, Trinity-Bellwoods
7.89 KM
582 Woburn Avenue
Date: 20 Apr 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (+2)
0 Garage (-2)
Sign in Required
582 Woburn Avenue
Listed:
$
2,295,000
Sold:
$
2,200,000
582
Woburn Avenue, Toronto, Bedford Park-Nortown
8.25 KM
14 Wilfrid Avenue
Date: 03 Jun 2026
Sold
5
+ 2
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
14 Wilfrid Avenue
Listed:
$
2,950,000
Sold:
$
2,910,000
14
Wilfrid Avenue, Toronto, Mount Pleasant West
9.29 KM
27 Carriage Lane
Date: 07 Jun 2026
Sold
5
+ 3
Bedrooms (-1)
6 Bathrooms (+3)
2 Garage
Sign in Required
27 Carriage Lane
Listed:
$
1,988,888
Sold:
$
1,920,000
27
Carriage Lane, Toronto, Westminster-Branson
12.27 KM
Showing results
1 — 15 of 15