Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 46 Peninsula Road, Timmins, TM - Outside East | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
46 Peninsula Road, Timmins
Similar Sold Properties
By Distance
203 Dixon Street
Date: 16 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-2)
2 Garage (+1)
Sign in Required
203 Dixon Street
Listed:
$
299,000
Sold:
$
390,000
203
Dixon Street, Timmins, Porcupine - East
14.74 KM
220 Ruth Street
Date: 12 Feb 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
220 Ruth Street
Listed:
$
485,000
Sold:
$
520,000
220
Ruth Street, Timmins, Porcupine - West
15.79 KM
198 Lawrence Street
Date: 13 Mar 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-2)
0 Garage (-1)
Sign in Required
198 Lawrence Street
Listed:
$
349,900
Sold:
$
325,000
198
Lawrence Street, Timmins, Porcupine - West
16.48 KM
1015 Michener Boulevard
Date: 17 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-2)
1 Garage
Sign in Required
1015 Michener Boulevard
Listed:
$
499,900
Sold:
$
460,000
1015
Michener Boulevard, Timmins, Porcupine - West
16.63 KM
208 Mcdougall Avenue
Date: 06 May 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-3)
1 Garage
Sign in Required
208 Mcdougall Avenue
Listed:
$
245,000
Sold:
$
242,000
208
Mcdougall Avenue, Timmins, SP - Connaught Hill
17.84 KM
99 Crawford Street
Date: 08 Jul 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
99 Crawford Street
Listed:
$
369,900
Sold:
$
350,000
99
Crawford Street, Timmins, SP - Main Area
17.86 KM
101 Bloor Avenue
Date: 02 Jul 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-2)
1 Garage
Sign in Required
101 Bloor Avenue
Listed:
$
369,900
Sold:
$
430,000
101
Bloor Avenue, Timmins, SP - Main Area
18.00 KM
50 Cecil Avenue
Date: 06 Jul 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-3)
0 Garage (-1)
Sign in Required
50 Cecil Avenue
Listed:
$
219,000
Sold:
$
280,000
50
Cecil Avenue, Timmins, SP - Main Area
18.06 KM
43 Legion Drive
Date: 11 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-2)
1 Garage
Sign in Required
43 Legion Drive
Listed:
$
349,900
Sold:
$
349,900
43
Legion Drive, Timmins, SP - Main Area
18.43 KM
Showing results
1 — 9 of 9