Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 4566 Ganaraska Road, Clarington, Rural Clarington | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
4566 Ganaraska Road, Clarington
Similar Sold Properties
By Distance
5947 Main Street
Date: 12 May 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (+1)
5 Bathrooms
2 Garage (-1)
Sign in Required
5947 Main Street
Listed:
$
1,899,900
Sold:
$
1,825,000
5947
Main Street, Clarington, Orono
9.16 KM
4588 Paynes Crescent
Date: 02 Mar 2026
Sold
3
+ 3
Bedrooms
5 Bathrooms
3 Garage
Sign in Required
4588 Paynes Crescent
Listed:
$
1,495,000
Sold:
$
1,475,000
4588
Paynes Crescent, Clarington, Rural Clarington
10.80 KM
67 Laking Drive
Date: 27 May 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (-1)
2 Garage (-1)
Sign in Required
67 Laking Drive
Listed:
$
949,500
Sold:
$
930,000
67
Laking Drive, Clarington, Newcastle
13.76 KM
55 Flood Avenue
Date: 04 Feb 2026
Sold
4
+ 3
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (-1)
2 Garage (-1)
Sign in Required
55 Flood Avenue
Listed:
$
999,900
Sold:
$
1,100,000
55
Flood Avenue, Clarington, Newcastle
14.30 KM
31 Alldread Crescent
Date: 10 May 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (-1)
2 Garage (-1)
Sign in Required
31 Alldread Crescent
Listed:
$
949,000
Sold:
$
1,110,000
31
Alldread Crescent, Clarington, Newcastle
15.65 KM
10 Crough Street
Date: 24 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
4 Bathrooms (-1)
1 Garage (-2)
Sign in Required
10 Crough Street
Listed:
$
699,900
Sold:
$
730,000
10
Crough Street, Clarington, Bowmanville
16.48 KM
106 Apple Blossom Boulevard
Date: 30 Apr 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (-1)
2 Garage (-1)
Sign in Required
106 Apple Blossom Boulevard
Listed:
$
849,900
Sold:
$
910,000
106
Apple Blossom Boulevard, Clarington, Bowmanville
17.23 KM
238 Crombie Street
Date: 16 Jun 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (-1)
2 Garage (-1)
Sign in Required
238 Crombie Street
Listed:
$
999,900
Sold:
$
965,000
238
Crombie Street, Clarington, Bowmanville
17.86 KM
32 Crombie Street
Date: 26 Mar 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (+1)
5 Bathrooms
2 Garage (-1)
Sign in Required
32 Crombie Street
Listed:
$
1,089,900
Sold:
$
1,050,000
32
Crombie Street, Clarington, Bowmanville
17.91 KM
2 Carlson Place
Date: 30 Jun 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (-1)
2 Garage (-1)
Sign in Required
2 Carlson Place
Listed:
$
949,000
Sold:
$
905,000
2
Carlson Place, Clarington, Bowmanville
18.50 KM
145 East Shore Drive
Date: 02 Mar 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (-1)
2 Garage (-1)
Sign in Required
145 East Shore Drive
Listed:
$
939,900
Sold:
$
912,000
145
East Shore Drive, Clarington, Bowmanville
19.00 KM
Showing results
1 — 11 of 11