Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 44 Walter Street, Kitchener, 415 - Uptown Waterloo/Westmount | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
44 Walter Street, Kitchener
Similar Sold Properties
By Distance
53 Eby Street S
Date: 19 Jun 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
0 Garage (-4)
Sign in Required
53 Eby Street S
Listed:
$
689,900
Sold:
$
665,000
53
Eby Street S, Kitchener, 313 - Downtown Kitchener/West Ward
1.72 KM
48 Stirling Avenue N
Date: 03 Jun 2026
Sold
7
+ 1
Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (+1)
2 Garage (-2)
Sign in Required
48 Stirling Avenue N
Listed:
$
600,000
Sold:
$
625,000
48
Stirling Avenue N, Kitchener, 212 - Downtown Kitchener/East Ward
2.44 KM
134 Westmount Road E
Date: 18 Jun 2026
Sold
6 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garage (-3)
Sign in Required
134 Westmount Road E
Listed:
$
659,000
Sold:
$
721,000
134
Westmount Road E, Kitchener
2.67 KM
62 Lang Crescent
Date: 24 Apr 2026
Sold
6 Bedrooms
5 Bathrooms (+3)
2 Garage (-2)
Sign in Required
62 Lang Crescent
Listed:
$
1,495,000
Sold:
$
1,387,500
62
Lang Crescent, Kitchener
2.86 KM
113 Edmund Road
Date: 08 Apr 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (+1)
1 Garage (-3)
Sign in Required
113 Edmund Road
Listed:
$
829,000
Sold:
$
818,000
113
Edmund Road, Kitchener, 212 - Downtown Kitchener/East Ward
3.63 KM
124 Autumn Hill Crescent
Date: 09 May 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+2)
2 Garage (-2)
Sign in Required
124 Autumn Hill Crescent
Listed:
$
1,065,000
Sold:
$
972,000
124
Autumn Hill Crescent, Kitchener, 337 - Forest Heights
4.25 KM
259 Franklin Street
Date: 24 Feb 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
1 Garage (-3)
Sign in Required
259 Franklin Street
Listed:
$
699,900
Sold:
$
676,000
259
Franklin Street, Kitchener
5.14 KM
408 Gravel Ridge Trail
Date: 13 Mar 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (+1)
3 Garage (-1)
Sign in Required
408 Gravel Ridge Trail
Listed:
$
999,000
Sold:
$
947,000
408
Gravel Ridge Trail, Kitchener
6.21 KM
11 Tremaine Drive
Date: 21 Jan 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (+3)
2 Garage (-2)
Sign in Required
11 Tremaine Drive
Listed:
$
1,299,000
Sold:
$
1,400,000
11
Tremaine Drive, Kitchener, 232 - Idlewood/Lackner Woods
7.42 KM
19 Tremaine Drive
Date: 03 Feb 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (+3)
2 Garage (-2)
Sign in Required
19 Tremaine Drive
Listed:
$
1,399,000
Sold:
$
1,300,000
19
Tremaine Drive, Kitchener, 232 - Idlewood/Lackner Woods
7.45 KM
107 Janine Street
Date: 19 Mar 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (+1)
2 Garage (-2)
Sign in Required
107 Janine Street
Listed:
$
1,225,000
Sold:
$
1,200,000
107
Janine Street, Kitchener
7.84 KM
542 Rush Meadow Crescent
Date: 29 Jun 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (+3)
2 Garage (-2)
Sign in Required
542 Rush Meadow Crescent
Listed:
$
1,089,900
Sold:
$
1,200,000
542
Rush Meadow Crescent, Kitchener
8.06 KM
204 Forest Creek Drive
Date: 04 Mar 2026
Sold
5
+ 2
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+2)
2 Garage (-2)
Sign in Required
204 Forest Creek Drive
Listed:
$
1,069,900
Sold:
$
1,123,000
204
Forest Creek Drive, Kitchener, 335 - Pioneer Park/Doon/Wyldwoods
9.29 KM
305 Pine Valley Drive
Date: 05 Jun 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+2)
2 Garage (-2)
Sign in Required
305 Pine Valley Drive
Listed:
$
1,200,000
Sold:
$
1,250,000
305
Pine Valley Drive, Kitchener
9.68 KM
438 Blair Creek Drive
Date: 13 Apr 2026
Sold
6 Bedrooms
4 Bathrooms (+2)
2 Garage (-2)
Sign in Required
438 Blair Creek Drive
Listed:
$
1,299,000
Sold:
$
1,205,000
438
Blair Creek Drive, Kitchener
10.90 KM
15 Pieter Vos Drive
Date: 30 Apr 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
6 Bathrooms (+4)
2 Garage (-2)
Sign in Required
15 Pieter Vos Drive
Listed:
$
1,179,800
Sold:
$
1,271,200
15
Pieter Vos Drive, Kitchener
10.91 KM
222 Blair Creek Drive
Date: 02 May 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+2)
2 Garage (-2)
Sign in Required
222 Blair Creek Drive
Listed:
$
1,115,000
Sold:
$
1,090,000
222
Blair Creek Drive, Kitchener
10.93 KM
Showing results
1 — 17 of 17