Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to A - 432 Lee Avenue, Waterloo | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
A - 432 Lee Avenue, Waterloo
Similar Sold Properties
By Distance
199A Auburn Drive
Date: 01 May 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
199A Auburn Drive
Listed:
$
599,900
Sold:
$
622,000
199A
Auburn Drive, Waterloo
1.92 KM
20 Mayfield Avenue
Date: 23 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
20 Mayfield Avenue
Listed:
$
699,000
Sold:
$
650,000
2 - 20
Mayfield Avenue, Waterloo
1.93 KM
110 Lillian Drive
Date: 02 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
110 Lillian Drive
Listed:
$
569,000
Sold:
$
568,500
A - 110
Lillian Drive, Waterloo
2.04 KM
600 Mount Anne Drive
Date: 23 Mar 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
1 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
600 Mount Anne Drive
Listed:
$
599,900
Sold:
$
565,000
A - 600
Mount Anne Drive, Waterloo, 421 - Lakeshore/Parkdale
3.24 KM
303A Mayview Crescent
Date: 06 Apr 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
303A Mayview Crescent
Listed:
$
649,900
Sold:
$
640,000
303A
Mayview Crescent, Waterloo
3.92 KM
108 Northlake Drive
Date: 11 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
108 Northlake Drive
Listed:
$
575,000
Sold:
$
610,000
A - 108
Northlake Drive, Waterloo, 442 - Lakeshore North
4.76 KM
655 Jacob Lane
Date: 25 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
655 Jacob Lane
Listed:
$
649,900
Sold:
$
650,000
B - 655
Jacob Lane, Waterloo
5.25 KM
46 Karen Walk
Date: 14 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
46 Karen Walk
Listed:
$
499,000
Sold:
$
561,000
A - 46
Karen Walk, Waterloo, 417 - Beechwood/University
5.32 KM
626 Settlersfield Court
Date: 29 May 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms
3 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
626 Settlersfield Court
Listed:
$
675,000
Sold:
$
718,000
B - 626
Settlersfield Court, Waterloo, 417 - Beechwood/University
7.34 KM
Showing results
1 — 9 of 9