Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 42 Gladys Road, Scarborough, Highland Creek | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
42 Gladys Road, Scarborough
Similar Sold Properties
By Distance
55 Falaise Road
Date: 25 Mar 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
55 Falaise Road
Listed:
$
950,000
Sold:
$
892,000
55
Falaise Road, Scarborough, West Hill
1.65 KM
134 Manse Road
Date: 14 May 2026
Sold
6
+ 1
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
134 Manse Road
Listed:
$
1,699,000
Sold:
$
1,640,000
134
Manse Road, Scarborough, West Hill
2.75 KM
50 Poplar Road
Date: 07 Apr 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
50 Poplar Road
Listed:
$
1,245,000
Sold:
$
1,205,000
50
Poplar Road, Scarborough, Guildwood
3.48 KM
38 Goodless Court
Date: 31 May 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
38 Goodless Court
Listed:
$
888,888
Sold:
$
865,000
38
Goodless Court, Scarborough, Malvern
3.91 KM
56 Snowball Crescent
Date: 09 Feb 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
56 Snowball Crescent
Listed:
$
899,000
Sold:
$
820,000
56
Snowball Crescent, Scarborough, Malvern
4.12 KM
20 Snowball Crescent
Date: 13 Feb 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
20 Snowball Crescent
Listed:
$
850,000
Sold:
$
819,000
20
Snowball Crescent, Scarborough, Malvern
4.14 KM
10 Crow Trail
Date: 20 Jun 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
10 Crow Trail
Listed:
$
820,000
Sold:
$
775,000
10
Crow Trail, Scarborough, Malvern
4.84 KM
1 Sonneck Square
Date: 06 Apr 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
1 Sonneck Square
Listed:
$
1,095,000
Sold:
$
1,100,000
1
Sonneck Square, Scarborough, Guildwood
5.22 KM
1 Kencliff Crescent
Date: 08 May 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
1 Kencliff Crescent
Listed:
$
999,000
Sold:
$
890,000
1
Kencliff Crescent, Scarborough, Bendale
6.15 KM
34 Waterfield Drive
Date: 19 Feb 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
34 Waterfield Drive
Listed:
$
889,000
Sold:
$
857,000
34
Waterfield Drive, Scarborough, Bendale
6.93 KM
4 Oakley Boulevard
Date: 13 May 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
4 Oakley Boulevard
Listed:
$
899,900
Sold:
$
855,000
4
Oakley Boulevard, Scarborough, Bendale
7.41 KM
39 Kelsonia Avenue
Date: 17 Apr 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
39 Kelsonia Avenue
Listed:
$
949,000
Sold:
$
825,000
39
Kelsonia Avenue, Scarborough, Cliffcrest
9.78 KM
123 Park Street
Date: 11 Mar 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (-1)
6 Bathrooms (+3)
0 Garage
Sign in Required
123 Park Street
Listed:
$
1,400,000
Sold:
$
1,375,000
123
Park Street, Scarborough, Birchcliffe-Cliffside
10.03 KM
1021 Pharmacy Avenue
Date: 11 Mar 2026
Sold
4
+ 3
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-1)
2 Garage (+2)
Sign in Required
1021 Pharmacy Avenue
Listed:
$
749,000
Sold:
$
680,000
1021
Pharmacy Avenue, Scarborough, Wexford-Maryvale
11.08 KM
15 Alvinston Road
Date: 03 Jun 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
15 Alvinston Road
Listed:
$
1,048,000
Sold:
$
975,000
15
Alvinston Road, Scarborough, Clairlea-Birchmount
11.65 KM
49 Dolphin Drive Toronto
Date: 19 Apr 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
49 Dolphin Drive Toronto
Listed:
$
1,299,000
Sold:
$
1,250,000
49
Dolphin Drive Toronto, Scarborough, Clairlea-Birchmount
12.87 KM
19 Red Deer Avenue
Date: 13 May 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (+2)
0 Garage
Sign in Required
19 Red Deer Avenue
Listed:
$
1,699,000
Sold:
$
1,700,000
19
Red Deer Avenue, Scarborough, Birchcliffe-Cliffside
12.98 KM
12 Anndale Road
Date: 29 Apr 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
12 Anndale Road
Listed:
$
1,949,900
Sold:
$
1,902,000
12
Anndale Road, Scarborough, Birchcliffe-Cliffside
13.91 KM
Showing results
1 — 18 of 18