Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 406 Glengarry Avenue, North York, Bedford Park-Nortown | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
406 Glengarry Avenue, North York
Similar Sold Properties
By Distance
64 Schell Avenue
Date: 26 Feb 2026
Sold
2 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-2)
0 Garage
Sign in Required
64 Schell Avenue
Listed:
$
829,000
Sold:
$
802,000
64
Schell Avenue, North York, Briar Hill-Belgravia
3.83 KM
35 Marcia Avenue
Date: 29 Apr 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
35 Marcia Avenue
Listed:
$
1,199,900
Sold:
$
1,200,000
35
Marcia Avenue, North York, Yorkdale-Glen Park
3.94 KM
239 Empress Avenue
Date: 08 Feb 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
239 Empress Avenue
Listed:
$
1,398,000
Sold:
$
1,350,000
239
Empress Avenue, North York, Willowdale East
5.76 KM
18 Bayliss Avenue
Date: 27 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms
3 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
18 Bayliss Avenue
Listed:
$
899,000
Sold:
$
1,080,000
18
Bayliss Avenue, North York, Mount Dennis
6.16 KM
41 Patika Avenue
Date: 14 Feb 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms (-2)
0 Garage
Sign in Required
41 Patika Avenue
Listed:
$
649,000
Sold:
$
700,000
41
Patika Avenue, North York, Weston
7.11 KM
11 King Street Crescent
Date: 23 Apr 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
11 King Street Crescent
Listed:
$
950,000
Sold:
$
918,000
11
King Street Crescent, North York, Weston
8.35 KM
1 Tanburn Place Toronto
Date: 08 Jul 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms (-2)
0 Garage
Sign in Required
1 Tanburn Place Toronto
Listed:
$
1,100,000
Sold:
$
950,000
1
Tanburn Place Toronto, North York, Parkwoods-Donalda
8.54 KM
21 Prestbury Street
Date: 04 Mar 2026
Sold
3
+ 3
Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
21 Prestbury Street
Listed:
$
998,000
Sold:
$
920,000
21
Prestbury Street, North York, Victoria Village
9.14 KM
36 Hesketh Court
Date: 04 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
36 Hesketh Court
Listed:
$
949,000
Sold:
$
930,000
36
Hesketh Court, North York, Victoria Village
9.15 KM
Showing results
1 — 9 of 9