Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 40 Bentley Place, Faraday, Faraday | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
40 Bentley Place, Faraday
Similar Sold Properties
By Distance
47 Bentley Lake Place
Date: 16 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms
1 Garage (-1)
Sign in Required
47 Bentley Lake Place
Listed:
$
449,000
Sold:
$
444,444
47
Bentley Lake Place, Faraday, Faraday
0.36 KM
468 Monck Road
Date: 10 Mar 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (+1)
2 Garage
Sign in Required
468 Monck Road
Listed:
$
699,900
Sold:
$
675,000
468
Monck Road, Faraday, Faraday
1.31 KM
202 Monck Road
Date: 29 Apr 2026
Sold
2
+ 2
Bedrooms (-1)
1 Bathrooms
1 Garage (-1)
Sign in Required
202 Monck Road
Listed:
$
425,000
Sold:
$
425,000
202
Monck Road, Faraday, Faraday
2.33 KM
29845 Highway 28 South
Date: 14 Apr 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (+1)
0 Garage (-2)
Sign in Required
29845 Highway 28 South
Listed:
$
299,000
Sold:
$
300,000
29845
Highway 28 South, Faraday, Faraday
3.05 KM
294 Albion Lake Drive
Date: 19 May 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms
0 Garage (-2)
Sign in Required
294 Albion Lake Drive
Listed:
$
399,900
Sold:
$
360,000
294
Albion Lake Drive, Faraday, Faraday
6.11 KM
114 Paudash Lake Road
Date: 28 Apr 2026
Sold
2 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms
1 Garage (-1)
Sign in Required
114 Paudash Lake Road
Listed:
$
369,000
Sold:
$
350,000
114
Paudash Lake Road, Faraday, Faraday
6.78 KM
76 Rock Lake Court
Date: 22 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
76 Rock Lake Court
Listed:
$
499,000
Sold:
$
489,000
76
Rock Lake Court, Faraday, Faraday
7.35 KM
27668 Hwy 28
Date: 02 Apr 2026
Sold
2 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms
0 Garage (-2)
Sign in Required
27668 Hwy 28
Listed:
$
270,000
Sold:
$
240,000
27668
Hwy 28, Faraday, Faraday
7.46 KM
15 Cryderman Court
Date: 21 May 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms (+1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
15 Cryderman Court
Listed:
$
799,900
Sold:
$
770,000
15
Cryderman Court, Faraday, Faraday
8.25 KM
22 Robert Drive
Date: 12 Mar 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms (+1)
0 Garage (-2)
Sign in Required
22 Robert Drive
Listed:
$
509,900
Sold:
$
490,000
22
Robert Drive, Faraday, Faraday
9.16 KM
77B Lavallee Creek Drive
Date: 23 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms (+1)
0 Garage (-2)
Sign in Required
77B Lavallee Creek Drive
Listed:
$
395,000
Sold:
$
365,000
77B
Lavallee Creek Drive, Faraday, Faraday
10.76 KM
3157 Lower Faraday Road
Date: 24 Apr 2026
Sold
2 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms
6 Garage (+4)
Sign in Required
3157 Lower Faraday Road
Listed:
$
465,900
Sold:
$
445,000
3157
Lower Faraday Road, Faraday, Faraday
11.56 KM
Showing results
1 — 12 of 12