Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 30 Shepton Way Toronto, Scarborough, Steeles | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
30 Shepton Way Toronto, Scarborough
Similar Sold Properties
By Distance
23 Boarhill Drive
Date: 01 Feb 2026
Sold
6
+ 1
Bedrooms
4 Bathrooms (-2)
1 Garage (-1)
Sign in Required
23 Boarhill Drive
Listed:
$
990,000
Sold:
$
1,200,000
23
Boarhill Drive, Scarborough, Agincourt North
2.60 KM
49 Briarscross Boulevard
Date: 18 Apr 2026
Sold
5
+ 2
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
49 Briarscross Boulevard
Listed:
$
799,000
Sold:
$
1,080,000
49
Briarscross Boulevard, Scarborough, Agincourt North
2.90 KM
5 Emmeline Crescent
Date: 24 Jan 2026
Sold
6
+ 1
Bedrooms
8 Bathrooms (+2)
2 Garage
Sign in Required
5 Emmeline Crescent
Listed:
$
1,590,000
Sold:
$
1,512,000
5
Emmeline Crescent, Scarborough, Agincourt South-Malvern West
2.92 KM
20 Solway Court
Date: 19 Jun 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
20 Solway Court
Listed:
$
1,558,000
Sold:
$
1,641,000
20
Solway Court, Scarborough, L'Amoreaux
3.18 KM
5 Groomsport Crescent
Date: 26 Jan 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-2)
2 Garage
Sign in Required
5 Groomsport Crescent
Listed:
$
1,295,000
Sold:
$
1,291,000
5
Groomsport Crescent, Scarborough, Tam O'Shanter-Sullivan
3.40 KM
44 Beamsville Drive
Date: 15 May 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-2)
2 Garage
Sign in Required
44 Beamsville Drive
Listed:
$
1,698,000
Sold:
$
1,620,000
44
Beamsville Drive, Scarborough, L'Amoreaux
4.22 KM
96 Invergordon Avenue
Date: 23 Apr 2026
Sold
6
+ 2
Bedrooms
4 Bathrooms (-2)
1 Garage (-1)
Sign in Required
96 Invergordon Avenue
Listed:
$
1,199,000
Sold:
$
1,150,000
96
Invergordon Avenue, Scarborough, Agincourt South-Malvern West
5.59 KM
39 Hoptree Avenue
Date: 31 Mar 2026
Sold
5
+ 3
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
39 Hoptree Avenue
Listed:
$
1,499,000
Sold:
$
1,412,000
39
Hoptree Avenue, Scarborough, Rouge E11
6.75 KM
8 Parkington Crescent
Date: 22 Mar 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-4)
1 Garage (-1)
Sign in Required
8 Parkington Crescent
Listed:
$
899,000
Sold:
$
895,000
8
Parkington Crescent, Scarborough, Woburn
7.13 KM
116 Oakmeadow Boulevard
Date: 30 Apr 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-2)
2 Garage
Sign in Required
116 Oakmeadow Boulevard
Listed:
$
1,248,000
Sold:
$
1,236,000
116
Oakmeadow Boulevard, Scarborough, Morningside
7.66 KM
122 Marble Arch Crescent
Date: 03 Jun 2026
Sold
5
+ 3
Bedrooms (-1)
7 Bathrooms (+1)
1 Garage (-1)
Sign in Required
122 Marble Arch Crescent
Listed:
$
1,980,000
Sold:
$
1,900,000
122
Marble Arch Crescent, Scarborough, Wexford-Maryvale
9.08 KM
3 Windrush Trail
Date: 22 May 2026
Sold
5
+ 2
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
3 Windrush Trail
Listed:
$
1,299,999
Sold:
$
1,225,000
3
Windrush Trail, Scarborough, Highland Creek
10.85 KM
559 Meadowvale Road
Date: 08 May 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
6 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
559 Meadowvale Road
Listed:
$
1,749,000
Sold:
$
1,750,000
559
Meadowvale Road, Scarborough, Highland Creek
11.82 KM
56 Moreau Trail
Date: 06 May 2026
Sold
5 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-3)
2 Garage
Sign in Required
56 Moreau Trail
Listed:
$
1,449,900
Sold:
$
1,420,000
56
Moreau Trail, Scarborough, Clairlea-Birchmount
12.13 KM
140 Bathgate Drive
Date: 19 Jun 2026
Sold
5
+ 2
Bedrooms (-1)
6 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
140 Bathgate Drive
Listed:
$
1,699,550
Sold:
$
1,600,000
140
Bathgate Drive, Scarborough, Centennial Scarborough
12.65 KM
16 Elkwood Drive
Date: 27 May 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-3)
2 Garage
Sign in Required
16 Elkwood Drive
Listed:
$
1,329,900
Sold:
$
1,325,900
16
Elkwood Drive, Scarborough, Centennial Scarborough
13.48 KM
1 Ionson Boulevard
Date: 27 May 2026
Sold
5
+ 2
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-2)
1 Garage (-1)
Sign in Required
1 Ionson Boulevard
Listed:
$
1,865,000
Sold:
$
1,865,000
1
Ionson Boulevard, Scarborough, Birchcliffe-Cliffside
14.31 KM
Showing results
1 — 17 of 17