Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 26 Alai Circle, Markham, Milliken Mills East | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
26 Alai Circle, Markham
Similar Sold Properties
By Distance
20 Country Estates Drive
Date: 05 May 2026
Sold
5
+ 2
Bedrooms
9 Bathrooms (+1)
5 Garage (+2)
Sign in Required
20 Country Estates Drive
Listed:
$
3,990,000
Sold:
$
3,888,000
20
Country Estates Drive, Markham, Cachet
4.61 KM
35 Meizhou Avenue
Date: 20 Feb 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-4)
2 Garage (-1)
Sign in Required
35 Meizhou Avenue
Listed:
$
2,680,000
Sold:
$
2,642,145
35
Meizhou Avenue, Markham, Angus Glen
4.95 KM
19 Royal County Down Crescent
Date: 23 Apr 2026
Sold
5 Bedrooms
8 Bathrooms
4 Garage (+1)
Sign in Required
19 Royal County Down Crescent
Listed:
$
3,899,880
Sold:
$
3,623,000
19
Royal County Down Crescent, Markham, Devil's Elbow
5.61 KM
183 Angus Glen Boulevard
Date: 16 Jun 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (-3)
2 Garage (-1)
Sign in Required
183 Angus Glen Boulevard
Listed:
$
3,489,900
Sold:
$
3,088,900
183
Angus Glen Boulevard, Markham, Angus Glen
5.65 KM
29 Glenbourne Park Drive
Date: 19 Apr 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-5)
2 Garage (-1)
Sign in Required
29 Glenbourne Park Drive
Listed:
$
3,280,000
Sold:
$
3,020,000
29
Glenbourne Park Drive, Markham, Devil's Elbow
5.79 KM
281 Angus Glen Boulevard
Date: 07 Jun 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (-3)
3 Garage
Sign in Required
281 Angus Glen Boulevard
Listed:
$
2,999,000
Sold:
$
2,818,000
281
Angus Glen Boulevard, Markham, Devil's Elbow
6.15 KM
91 Fairway Heights Drive
Date: 21 Apr 2026
Sold
5 Bedrooms
5 Bathrooms (-3)
2 Garage (-1)
Sign in Required
91 Fairway Heights Drive
Listed:
$
3,500,000
Sold:
$
3,100,000
91
Fairway Heights Drive, Markham, Bayview Fairway-Bayview Country Club Estates
7.35 KM
3 Old English Lane
Date: 08 May 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (-3)
2 Garage (-1)
Sign in Required
3 Old English Lane
Listed:
$
2,499,000
Sold:
$
2,850,000
3
Old English Lane, Markham, Bayview Glen
8.38 KM
6 Boyd Court
Date: 16 Mar 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms
4 Bathrooms (-4)
2 Garage (-1)
Sign in Required
6 Boyd Court
Listed:
$
3,180,000
Sold:
$
2,833,800
6
Boyd Court, Markham, Victoria Square
8.63 KM
Showing results
1 — 9 of 9