Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 20 Watercliff Place, Hamilton, Winona Park | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
20 Watercliff Place, Hamilton
Similar Sold Properties
By Distance
217 Jones Road
Date: 11 Apr 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-3)
2 Garage (-1)
Sign in Required
217 Jones Road
Listed:
$
1,299,999
Sold:
$
1,175,000
217
Jones Road, Hamilton, Stoney Creek
5.06 KM
22 Shadeland Crescent
Date: 21 May 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-3)
2 Garage (-1)
Sign in Required
22 Shadeland Crescent
Listed:
$
1,338,000
Sold:
$
1,288,000
22
Shadeland Crescent, Hamilton, Stoney Creek
6.42 KM
8 Wyvis Court
Date: 15 May 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-3)
2 Garage (-1)
Sign in Required
8 Wyvis Court
Listed:
$
949,000
Sold:
$
925,100
8
Wyvis Court, Hamilton, Stoney Creek
7.17 KM
51 Seaton Place Drive
Date: 24 Apr 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-3)
2 Garage (-1)
Sign in Required
51 Seaton Place Drive
Listed:
$
889,000
Sold:
$
875,000
51
Seaton Place Drive, Hamilton, Stoney Creek
7.53 KM
82 Maple Drive
Date: 05 Jun 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (-2)
2 Garage (-1)
Sign in Required
82 Maple Drive
Listed:
$
1,729,000
Sold:
$
1,617,000
82
Maple Drive, Hamilton, Stoney Creek
7.54 KM
66 Ellington Avenue
Date: 05 Feb 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-5)
2 Garage (-1)
Sign in Required
66 Ellington Avenue
Listed:
$
929,900
Sold:
$
917,500
66
Ellington Avenue, Hamilton, Stoney Creek
7.70 KM
228 Green Road
Date: 27 Mar 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-4)
1 Garage (-2)
Sign in Required
228 Green Road
Listed:
$
849,900
Sold:
$
810,000
228
Green Road, Hamilton, Stoney Creek
8.08 KM
72 Oakridge Drive
Date: 17 Mar 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-5)
2 Garage (-1)
Sign in Required
72 Oakridge Drive
Listed:
$
924,900
Sold:
$
900,000
72
Oakridge Drive, Hamilton, Stoney Creek
8.65 KM
51 Mountain Avenue N
Date: 30 May 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-6)
1 Garage (-2)
Sign in Required
51 Mountain Avenue N
Listed:
$
549,000
Sold:
$
539,000
51
Mountain Avenue N, Hamilton, Stoney Creek
9.99 KM
57 Gainsborough Road
Date: 13 Feb 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-5)
1 Garage (-2)
Sign in Required
57 Gainsborough Road
Listed:
$
549,900
Sold:
$
540,000
57
Gainsborough Road, Hamilton, Riverdale
10.41 KM
19 National Drive
Date: 29 Jan 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (-3)
1 Garage (-2)
Sign in Required
19 National Drive
Listed:
$
924,900
Sold:
$
900,000
19
National Drive, Hamilton, Gershome
11.69 KM
533 Woodburn Road
Date: 19 Jun 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-5)
1 Garage (-2)
Sign in Required
533 Woodburn Road
Listed:
$
879,800
Sold:
$
862,500
533
Woodburn Road, Hamilton, Woodburn
12.19 KM
25 Highbury Drive
Date: 26 Jun 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (-1)
5 Bathrooms (-2)
2 Garage (-1)
Sign in Required
25 Highbury Drive
Listed:
$
1,050,000
Sold:
$
1,015,000
25
Highbury Drive, Hamilton, Stoney Creek Mountain
12.89 KM
40 Gatestone Drive
Date: 14 Jan 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (-4)
2 Garage (-1)
Sign in Required
40 Gatestone Drive
Listed:
$
879,900
Sold:
$
840,000
40
Gatestone Drive, Hamilton, Stoney Creek Mountain
13.16 KM
87 Dolomiti Court
Date: 29 May 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (-1)
6 Bathrooms (-1)
2 Garage (-1)
Sign in Required
87 Dolomiti Court
Listed:
$
1,199,999
Sold:
$
1,245,000
87
Dolomiti Court, Hamilton, Rural Glanbrook
14.19 KM
1267 Limeridge Road E
Date: 23 Jan 2026
Sold
4 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms (-5)
1 Garage (-2)
Sign in Required
1267 Limeridge Road E
Listed:
$
749,900
Sold:
$
716,000
1267
Limeridge Road E, Hamilton, Lisgar
16.19 KM
301 Parkwood Crescent
Date: 12 Jun 2026
Sold
5 Bedrooms
4 Bathrooms (-3)
2 Garage (-1)
Sign in Required
301 Parkwood Crescent
Listed:
$
1,099,000
Sold:
$
1,050,000
301
Parkwood Crescent, Hamilton, Thorner
18.24 KM
36 Mountwood Avenue
Date: 20 Jan 2026
Sold
5 Bedrooms
3 Bathrooms (-4)
1 Garage (-2)
Sign in Required
36 Mountwood Avenue
Listed:
$
850,000
Sold:
$
812,500
36
Mountwood Avenue, Hamilton, Corktown
19.55 KM
Showing results
1 — 18 of 18