Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 2 Sherway Drive, Ottawa, 7701 - Barrhaven - Pheasant Run | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
2 Sherway Drive, Ottawa
Similar Sold Properties
By Distance
10 Fieldgate Drive
Date: 07 Jul 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
10 Fieldgate Drive
Listed:
$
379,888
Sold:
$
373,888
A - 10
Fieldgate Drive, Ottawa, 7702 - Barrhaven - Knollsbrook
0.90 KM
606 Lillian Freiman Private
Date: 23 Apr 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
606 Lillian Freiman Private
Listed:
$
485,000
Sold:
$
485,000
606
Lillian Freiman Private, Ottawa, 7711 - Barrhaven - Half Moon Bay
4.67 KM
3 GLENCOE Street
Date: 24 Feb 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
3 GLENCOE Street
Listed:
$
419,777
Sold:
$
409,000
3
GLENCOE Street, Ottawa, 7605 - Arlington Woods
5.08 KM
360 Woodfield Drive
Date: 05 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms (-1)
0 Garage
Sign in Required
360 Woodfield Drive
Listed:
$
358,000
Sold:
$
345,000
360
Woodfield Drive, Ottawa, 7501 - Tanglewood
6.02 KM
380 Woodfield Drive
Date: 27 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
380 Woodfield Drive
Listed:
$
365,000
Sold:
$
358,000
380
Woodfield Drive, Ottawa, 7501 - Tanglewood
6.07 KM
2610 Draper Avenue
Date: 15 Jun 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
2610 Draper Avenue
Listed:
$
325,000
Sold:
$
310,000
12 - 2610
Draper Avenue, Ottawa, 6301 - Redwood Park
7.20 KM
20 Lovell Lane
Date: 29 Jan 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
20 Lovell Lane
Listed:
$
339,900
Sold:
$
330,000
20
Lovell Lane, Ottawa, 7802 - Westcliffe Estates
7.22 KM
1045 Morrison Drive Parkway Park Queensway Terrace S And Area
Date: 09 Feb 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
1045 Morrison Drive Parkway Park Queensway Terrace S And Area
Listed:
$
339,900
Sold:
$
330,000
182 - 1045
Morrison Drive Parkway Park Queensway Terrace S And Area, Ottawa, 6301 - Redwood Park
7.68 KM
2640 Draper Avenue Parkway Park Queensway Terrace S And Area
Date: 16 Feb 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
1 Garage (+1)
Sign in Required
2640 Draper Avenue Parkway Park Queensway Terrace S And Area
Listed:
$
279,900
Sold:
$
272,000
15 - 2640
Draper Avenue Parkway Park Queensway Terrace S And Area, Ottawa, 6301 - Redwood Park
8.71 KM
1511 Fisher Avenue
Date: 22 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
1511 Fisher Avenue
Listed:
$
449,900
Sold:
$
440,000
1511
Fisher Avenue, Ottawa, 4702 - Carleton Square
9.92 KM
3415 Uplands Drive
Date: 07 Apr 2026
Sold
2
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
3415 Uplands Drive
Listed:
$
345,000
Sold:
$
315,000
39 - 3415
Uplands Drive, Ottawa, 4805 - Hunt Club
10.16 KM
2290 Cotters Crescent Hunt Club Windsor Park Village And Area
Date: 10 Feb 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
2290 Cotters Crescent Hunt Club Windsor Park Village And Area
Listed:
$
396,900
Sold:
$
389,000
302 - 2290
Cotters Crescent Hunt Club Windsor Park Village And Area, Ottawa, 4807 - Windsor Park Village
10.56 KM
3260 Southgate Road
Date: 24 Jun 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
3260 Southgate Road
Listed:
$
389,000
Sold:
$
380,000
63 - 3260
Southgate Road, Ottawa, 3805 - South Keys
11.94 KM
3036 Fairlea Crescent Hunt Club South Keys And Area
Date: 06 Feb 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
3036 Fairlea Crescent Hunt Club South Keys And Area
Listed:
$
399,000
Sold:
$
390,000
- - 3036
Fairlea Crescent Hunt Club South Keys And Area, Ottawa, 3804 - Heron Gate/Industrial Park
12.15 KM
3156 QUAIL Drive
Date: 06 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
3156 QUAIL Drive
Listed:
$
359,900
Sold:
$
365,000
3156
QUAIL Drive, Ottawa, 2607 - Sawmill Creek/Timbermill
12.63 KM
1213 Bowmount Street
Date: 22 Feb 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
1213 Bowmount Street
Listed:
$
395,000
Sold:
$
395,000
51 - 1213
Bowmount Street, Ottawa, 2201 - Cyrville
19.10 KM
Showing results
1 — 16 of 16