Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 1979 Brampton Street, Hamilton, Parkview | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
1979 Brampton Street, Hamilton
Similar Sold Properties
By Distance
63 Sunrise Drive
Date: 14 Apr 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
63 Sunrise Drive
Listed:
$
619,000
Sold:
$
615,000
63
Sunrise Drive, Hamilton, 280 - Corman/Greenford
2.48 KM
28 Tara Court
Date: 27 Apr 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
1 Garage (+1)
Sign in Required
28 Tara Court
Listed:
$
768,888
Sold:
$
755,000
28
Tara Court, Hamilton, Gershome
4.38 KM
20 Burfield Avenue
Date: 16 Jan 2026
Sold
5 Bedrooms (+1)
2 Bathrooms
1 Garage (+1)
Sign in Required
20 Burfield Avenue
Listed:
$
774,900
Sold:
$
751,000
20
Burfield Avenue, Hamilton, Huntington
5.53 KM
9 Reno Avenue
Date: 09 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
9 Reno Avenue
Listed:
$
697,900
Sold:
$
662,500
9
Reno Avenue, Hamilton, Berrisfield
6.20 KM
34 Beaconsfield Drive
Date: 01 Jun 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-1)
1 Garage (+1)
Sign in Required
34 Beaconsfield Drive
Listed:
$
599,900
Sold:
$
590,000
34
Beaconsfield Drive, Hamilton, Berrisfield
6.21 KM
4 Duncombe Drive
Date: 30 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
4 Duncombe Drive
Listed:
$
524,900
Sold:
$
500,000
4
Duncombe Drive, Hamilton, Hill Park
7.87 KM
107 DESCHENE Avenue
Date: 14 May 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (+1)
1 Garage (+1)
Sign in Required
107 DESCHENE Avenue
Listed:
$
739,000
Sold:
$
700,000
107
DESCHENE Avenue, Hamilton, Greeningdon
8.53 KM
132 Glen Road
Date: 14 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
132 Glen Road
Listed:
$
769,900
Sold:
$
765,000
132
Glen Road, Hamilton, 112 - Westdale North
9.68 KM
1 Dorset Place
Date: 10 Jun 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
1 Dorset Place
Listed:
$
849,900
Sold:
$
830,000
1
Dorset Place, Hamilton, 112 - Westdale North
9.82 KM
142 Lynbrook Drive
Date: 28 Mar 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garage (+1)
Sign in Required
142 Lynbrook Drive
Listed:
$
799,999
Sold:
$
730,000
142
Lynbrook Drive, Hamilton, Rolston
9.99 KM
19 Valery Court
Date: 17 Mar 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
2 Garage (+2)
Sign in Required
19 Valery Court
Listed:
$
729,000
Sold:
$
699,999
19
Valery Court, Hamilton, Gilbert
10.60 KM
209 Rifle Range Road
Date: 29 May 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
4 Bathrooms (+2)
1 Garage (+1)
Sign in Required
209 Rifle Range Road
Listed:
$
1,049,900
Sold:
$
1,040,000
209
Rifle Range Road, Hamilton, Ainslie Wood
11.97 KM
88 Radford Street
Date: 09 Apr 2026
Sold
3
+ 3
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
1 Garage (+1)
Sign in Required
88 Radford Street
Listed:
$
788,000
Sold:
$
760,000
88
Radford Street, Hamilton, Ainslie Wood
12.57 KM
80 Lower Horning Road
Date: 28 Jan 2026
Sold
3
+ 3
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
80 Lower Horning Road
Listed:
$
725,000
Sold:
$
675,000
80
Lower Horning Road, Hamilton, Ainslie Wood
12.65 KM
95 Seneca Drive
Date: 07 May 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
95 Seneca Drive
Listed:
$
899,999
Sold:
$
890,000
95
Seneca Drive, Hamilton, Ancaster
14.67 KM
22 Hauser Place
Date: 25 Mar 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms
4 Bathrooms (+2)
0 Garage
Sign in Required
22 Hauser Place
Listed:
$
2,850,000
Sold:
$
2,400,000
22
Hauser Place, Hamilton, Greensville
17.96 KM
216 Sioux Road
Date: 08 Jan 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
1 Garage (+1)
Sign in Required
216 Sioux Road
Listed:
$
849,900
Sold:
$
817,000
216
Sioux Road, Hamilton, Ancaster
18.07 KM
Showing results
1 — 17 of 17