Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 17 Oakworth Crescent, Scarborough, Ionview | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
17 Oakworth Crescent, Scarborough
Similar Sold Properties
By Distance
21 Deerfield Road
Date: 24 Apr 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
21 Deerfield Road
Listed:
$
1,000,000
Sold:
$
965,000
21
Deerfield Road, Scarborough, Bendale
1.18 KM
53 Fraserton Crescent
Date: 18 Jun 2026
Sold
3
+ 3
Bedrooms
4 Bathrooms (+2)
3 Garage (+2)
Sign in Required
53 Fraserton Crescent
Listed:
$
975,800
Sold:
$
985,000
53
Fraserton Crescent, Scarborough, Bendale
2.15 KM
36 Belyea Crescent
Date: 10 Feb 2026
Sold
3
+ 3
Bedrooms
2 Bathrooms
1.5 Garage (+0.5)
Sign in Required
36 Belyea Crescent
Listed:
$
1,099,999
Sold:
$
1,045,000
36
Belyea Crescent, Scarborough, Bendale
2.20 KM
53 Vauxhall Drive Toronto
Date: 23 Jun 2026
Sold
2 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
53 Vauxhall Drive Toronto
Listed:
$
729,000
Sold:
$
680,000
53
Vauxhall Drive Toronto, Scarborough, Dorset Park
2.22 KM
1083 Pharmacy Avenue
Date: 07 May 2026
Sold
2
+ 2
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
0 Garage (-1)
Sign in Required
1083 Pharmacy Avenue
Listed:
$
879,000
Sold:
$
920,000
1083
Pharmacy Avenue, Scarborough, Wexford-Maryvale
2.97 KM
9 Southmead Road
Date: 01 May 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
9 Southmead Road
Listed:
$
929,000
Sold:
$
930,000
9
Southmead Road, Scarborough, Clairlea-Birchmount
3.17 KM
8 Gaiety Drive
Date: 26 May 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
8 Gaiety Drive
Listed:
$
875,000
Sold:
$
850,000
8
Gaiety Drive, Scarborough, Woburn
3.23 KM
20 Robertsfield Crescent
Date: 20 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
20 Robertsfield Crescent
Listed:
$
649,000
Sold:
$
760,000
20
Robertsfield Crescent, Scarborough, Wexford-Maryvale
4.09 KM
17 Bournville Drive
Date: 25 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
17 Bournville Drive
Listed:
$
829,000
Sold:
$
803,517
17
Bournville Drive, Scarborough, Guildwood
5.34 KM
284 Guildwood Parkway
Date: 31 Mar 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
284 Guildwood Parkway
Listed:
$
859,000
Sold:
$
920,000
284
Guildwood Parkway, Scarborough, Guildwood
6.57 KM
23 Snowball Crescent
Date: 11 Mar 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
23 Snowball Crescent
Listed:
$
699,000
Sold:
$
720,000
23
Snowball Crescent, Scarborough, Malvern
7.50 KM
88 Wickson Trail
Date: 12 Feb 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
88 Wickson Trail
Listed:
$
789,000
Sold:
$
760,000
88
Wickson Trail, Scarborough, Malvern
8.50 KM
192 Beechgrove Drive
Date: 02 May 2026
Sold
3 Bedrooms
1 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
192 Beechgrove Drive
Listed:
$
790,000
Sold:
$
730,000
192
Beechgrove Drive, Scarborough, West Hill
9.37 KM
Showing results
1 — 13 of 13