Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 1204 Big Gull Lane, Frontenac, 45 - Frontenac Centre | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
1204 Big Gull Lane, Frontenac
Similar Sold Properties
By Distance
1165B KIRK KOVE Road
Date: 22 May 2026
Sold
4 Bedrooms
1 Bathrooms (-1)
2 Garage (+1)
Sign in Required
1165B KIRK KOVE Road
Listed:
$
574,900
Sold:
$
500,000
1165B
KIRK KOVE Road, Frontenac, 45 - Frontenac Centre
1.51 KM
1188a Bebris Road
Date: 21 May 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
2 Garage (+1)
Sign in Required
1188a Bebris Road
Listed:
$
998,500
Sold:
$
975,000
1188a
Bebris Road, Frontenac, 45 - Frontenac Centre
7.47 KM
1602 Baker Valley Road
Date: 16 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
1602 Baker Valley Road
Listed:
$
984,900
Sold:
$
965,000
1602
Baker Valley Road, Frontenac, 45 - Frontenac Centre
7.62 KM
1718 Blue Heron Ridge
Date: 22 Apr 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (+1)
2 Garage (+1)
Sign in Required
1718 Blue Heron Ridge
Listed:
$
1,150,000
Sold:
$
1,120,000
1718
Blue Heron Ridge, Frontenac, 45 - Frontenac Centre
8.07 KM
1058 Shady Lane
Date: 14 May 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
1058 Shady Lane
Listed:
$
929,900
Sold:
$
915,000
1058
Shady Lane, Frontenac, 53 - Frontenac North
9.26 KM
1033 Bridge Street
Date: 24 Apr 2026
Sold
4 Bedrooms
1 Bathrooms (-1)
2 Garage (+1)
Sign in Required
1033 Bridge Street
Listed:
$
249,900
Sold:
$
180,000
1033
Bridge Street, Frontenac, 45 - Frontenac Centre
10.32 KM
30530 Highway 7
Date: 16 Feb 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
30530 Highway 7
Listed:
$
294,900
Sold:
$
260,000
30530
Highway 7, Frontenac, 45 - Frontenac Centre
11.45 KM
1017 Bay Lane
Date: 13 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-1)
1 Garage
Sign in Required
1017 Bay Lane
Listed:
$
779,000
Sold:
$
801,000
1017
Bay Lane, Frontenac, 53 - Frontenac North
11.83 KM
1051C Hereford Highlands Lane
Date: 24 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-1)
2 Garage (+1)
Sign in Required
1051C Hereford Highlands Lane
Listed:
$
499,995
Sold:
$
490,000
1051C
Hereford Highlands Lane, Frontenac, 53 - Frontenac North
12.86 KM
4237 Bell Line Road
Date: 24 Apr 2026
Sold
4 Bedrooms
2 Bathrooms
2 Garage (+1)
Sign in Required
4237 Bell Line Road
Listed:
$
579,900
Sold:
$
570,000
4237
Bell Line Road, Frontenac, 45 - Frontenac Centre
14.58 KM
1205 Head Road
Date: 26 Jun 2026
Sold
4 Bedrooms
1 Bathrooms (-1)
2 Garage (+1)
Sign in Required
1205 Head Road
Listed:
$
579,000
Sold:
$
573,000
1205
Head Road, Frontenac, 53 - Frontenac North
15.41 KM
2724 River Road
Date: 14 Jan 2026
Sold
3
+ 1
Bedrooms (-1)
2 Bathrooms
1 Garage
Sign in Required
2724 River Road
Listed:
$
589,000
Sold:
$
525,000
2724
River Road, Frontenac, 53 - Frontenac North
16.42 KM
1053C Granite Terrace Lane
Date: 06 Feb 2026
Sold
4 Bedrooms
2 Bathrooms
2 Garage (+1)
Sign in Required
1053C Granite Terrace Lane
Listed:
$
670,000
Sold:
$
650,000
1053C
Granite Terrace Lane, Frontenac, 53 - Frontenac North
17.58 KM
Showing results
1 — 13 of 13