Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Similar Sold Properties to 111 Libby Boulevard, Richmond Hill, Mill Pond | The Canadian Home
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
111 Libby Boulevard, Richmond Hill
Similar Sold Properties
By Distance
28 Theobald's Circle
Date: 10 Apr 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (+1)
4 Bathrooms (+2)
2 Garage
Sign in Required
28 Theobald's Circle
Listed:
$
1,878,000
Sold:
$
1,798,000
28
Theobald's Circle, Richmond Hill, Mill Pond
0.98 KM
120 Pugsley Avenue
Date: 18 Jun 2026
Sold
4
+ 1
Bedrooms (+1)
2 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
120 Pugsley Avenue
Listed:
$
1,190,000
Sold:
$
1,100,000
120
Pugsley Avenue, Richmond Hill, Crosby
1.46 KM
48 Cartier Crescent
Date: 29 Jun 2026
Sold
2 Bedrooms (-1)
1 Bathrooms (-1)
2 Garage
Sign in Required
48 Cartier Crescent
Listed:
$
799,000
Sold:
$
810,000
48
Cartier Crescent, Richmond Hill, Crosby
2.07 KM
288 Skopit Road
Date: 02 Apr 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms
3 Bathrooms (+1)
2 Garage
Sign in Required
288 Skopit Road
Listed:
$
1,168,000
Sold:
$
1,082,888
288
Skopit Road, Richmond Hill, Crosby
2.27 KM
234 Sussex Avenue
Date: 26 Apr 2026
Sold
3
+ 2
Bedrooms
2 Bathrooms
2 Garage
Sign in Required
234 Sussex Avenue
Listed:
$
998,000
Sold:
$
975,000
234
Sussex Avenue, Richmond Hill, Harding
2.35 KM
14 Rockport Crescent
Date: 02 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
2 Bathrooms
1 Garage (-1)
Sign in Required
14 Rockport Crescent
Listed:
$
950,000
Sold:
$
900,000
14
Rockport Crescent, Richmond Hill, Crosby
2.36 KM
92 Springbrook Drive
Date: 06 May 2026
Sold
4
+ 2
Bedrooms (+1)
5 Bathrooms (+3)
2 Garage
Sign in Required
92 Springbrook Drive
Listed:
$
2,288,000
Sold:
$
2,206,880
92
Springbrook Drive, Richmond Hill, Langstaff
3.77 KM
38 Bowkett Drive
Date: 20 Jun 2026
Sold
3 Bedrooms
4 Bathrooms (+2)
2 Garage
Sign in Required
38 Bowkett Drive
Listed:
$
1,299,900
Sold:
$
1,255,000
38
Bowkett Drive, Richmond Hill, Jefferson
4.88 KM
43 English Oak Drive
Date: 24 Jun 2026
Sold
4 Bedrooms (+1)
3 Bathrooms (+1)
2 Garage
Sign in Required
43 English Oak Drive
Listed:
$
1,290,000
Sold:
$
1,226,000
43
English Oak Drive, Richmond Hill, Oak Ridges Lake Wilcox
6.90 KM
Showing results
1 — 9 of 9