Map Search
Buy
Houses For Sale
Apartments For Sale
Precon & Assignment For Sale
Townhouse For Sale
Open Houses
Rent
Houses For Rent
Apartments For Rent
Townhouse For Rent
Sell
Estimate Your House Value
Blog
Market Trends
Login
Ontario
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
Loading
1014-1016 Gladstone Avenue, Ottawa
Similar Sold Properties
By Distance
48 Louisa Street
Date: 06 Feb 2026
Sold
6 Bedrooms
4 Bathrooms (+2)
0 Garage
Sign in Required
48 Louisa Street
Listed:
$
899,000
Sold:
$
845,000
48
Louisa Street, Ottawa, 4205 - West Centre Town
0.96 KM
604-606 Somerset Street W
Date: 03 Jun 2026
Sold
6 Bedrooms
4 Bathrooms (+2)
0 Garage
Sign in Required
604-606 Somerset Street W
Listed:
$
799,900
Sold:
$
840,000
604-606
Somerset Street W, Ottawa, 4103 - Ottawa Centre
1.61 KM
16-18 Regent Street
Date: 01 Jun 2026
Sold
6 Bedrooms
5 Bathrooms (+3)
0 Garage
Sign in Required
16-18 Regent Street
Listed:
$
1,699,900
Sold:
$
1,625,000
16-18
Regent Street, Ottawa, 4402 - Glebe
2.53 KM
87-89 Grove Avenue
Date: 11 May 2026
Sold
6 Bedrooms
2 Bathrooms
0 Garage
Sign in Required
87-89 Grove Avenue
Listed:
$
1,279,900
Sold:
$
1,290,000
87-89
Grove Avenue, Ottawa, 4403 - Old Ottawa South
2.84 KM
359 Whitby Avenue
Date: 06 Feb 2026
Sold
6
+ 2
Bedrooms
6 Bathrooms (+4)
0 Garage
Sign in Required
359 Whitby Avenue
Listed:
$
2,299,900
Sold:
$
2,255,000
359
Whitby Avenue, Ottawa, 5102 - Westboro West
3.08 KM
1098 Clyde Avenue
Date: 09 Apr 2026
Sold
6
+ 1
Bedrooms
3 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
1098 Clyde Avenue
Listed:
$
949,000
Sold:
$
927,000
1098
Clyde Avenue, Ottawa, 5405 - Copeland Park
4.23 KM
69 Blackburn Avenue
Date: 06 May 2026
Sold
5
+ 1
Bedrooms (-1)
3 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
69 Blackburn Avenue
Listed:
$
1,099,000
Sold:
$
1,065,000
69
Blackburn Avenue, Ottawa, 4004 - Sandy Hill
4.27 KM
2445 CLEMENTINE Boulevard
Date: 17 Mar 2026
Sold
6 Bedrooms
3 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
2445 CLEMENTINE Boulevard
Listed:
$
849,900
Sold:
$
850,000
2445
CLEMENTINE Boulevard, Ottawa, 4602 - Heron Park
4.58 KM
1268 & 1270 Erie Avenue
Date: 26 Mar 2026
Sold
6 Bedrooms
4 Bathrooms (+2)
0 Garage
Sign in Required
1268 & 1270 Erie Avenue
Listed:
$
949,000
Sold:
$
950,000
1268
& 1270 Erie Avenue, Ottawa, 3801 - Ridgemont
5.33 KM
214 CARILLON Street
Date: 11 Feb 2026
Sold
6 Bedrooms
3 Bathrooms (+1)
0 Garage
Sign in Required
214 CARILLON Street
Listed:
$
749,900
Sold:
$
727,500
214
CARILLON Street, Ottawa, 3402 - Vanier
5.78 KM
Showing results
1 — 10 of 10